לאחר ניתוח לאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לאסיק
    עופר
    05/02/2012

שלום . אני עברתי לפני כשבועיים ניתוח לאסיק. כיום בעין אחת( 12 משקפיים) אני רואה כבר 6.6 אולם בעין השניה( 13 משקפיים) אני רואה סביב 6.14 בלבד ומטושטש. במצבי כרגע איני יכול לחזור ולנהוג( אני עובד כנהג אוטובוס) ואני מודאג מקצב ההחלמה האיטי מאוד וכמעט התקוע של העין החלשה. איני יודע מה לעשות (אם בכלל יש משהו לעשות כרגע) מאחר ואיני יכול לחזור ולעבוד ואיני יודע כמה זמן המצב הזה של עין חלשה ומטושטשת יימשך?? יש לי ביקורת רק בעוד כשבועיים אצל המנתח אבל מטריד שאנני רואה שיפור רציני כמו בעין שכבר רואה 6.6. האם מצבי נחשב לחריג מבחינת ההחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לאסיק

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח לאסיק - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    05/02/2012

שלום רב,
    קצב ההחלמה לאתמיד זהה בין העיניים וזה נורמלי שיש עין אחת מתקדת יותר מהשניה.
    חשוב גם לדעת איזה ניתוח עברת -
    אם עברת לאיסק אזי אני מצפה להחלמה מהירה ולכן זה אכן קצת מדאיג ראיה לא טובה באחת העיניים.
    אם עברת ניתוח מסוג PRK (וסביר שכך לאור המספרים שאתה מציין) אזי ההחלמה מניתוח זה הינה איטית יחסית ולכן איני רואה כל סיבה לדאגה.
    בכל מקרה אני ממליץ להגיע לבידורת או לפחות ליצור קשר עם המכון המנתח על מנת לבדוק שאכן מדובר רק בהחלמה איטית ולא במשהו אחר.
    בברכה
    פרופ' קיזרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו