מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח לאסיקעופר05/02/2012
שלום . אני עברתי לפני כשבועיים ניתוח לאסיק. כיום בעין אחת( 12 משקפיים) אני רואה כבר 6.6 אולם בעין השניה( 13 משקפיים) אני רואה סביב 6.14 בלבד ומטושטש. במצבי כרגע איני יכול לחזור ולנהוג( אני עובד כנהג אוטובוס) ואני מודאג מקצב ההחלמה האיטי מאוד וכמעט התקוע של העין החלשה. איני יודע מה לעשות (אם בכלל יש משהו לעשות כרגע) מאחר ואיני יכול לחזור ולעבוד ואיני יודע כמה זמן המצב הזה של עין חלשה ומטושטשת יימשך?? יש לי ביקורת רק בעוד כשבועיים אצל המנתח אבל מטריד שאנני רואה שיפור רציני כמו בעין שכבר רואה 6.6. האם מצבי נחשב לחריג מבחינת ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח לאסיק - תגובה
פרופ' אור קייזרמן05/02/2012שלום רב,
קצב ההחלמה לאתמיד זהה בין העיניים וזה נורמלי שיש עין אחת מתקדת יותר מהשניה.
חשוב גם לדעת איזה ניתוח עברת -
אם עברת לאיסק אזי אני מצפה להחלמה מהירה ולכן זה אכן קצת מדאיג ראיה לא טובה באחת העיניים.
אם עברת ניתוח מסוג PRK (וסביר שכך לאור המספרים שאתה מציין) אזי ההחלמה מניתוח זה הינה איטית יחסית ולכן איני רואה כל סיבה לדאגה.
בכל מקרה אני ממליץ להגיע לבידורת או לפחות ליצור קשר עם המכון המנתח על מנת לבדוק שאכן מדובר רק בהחלמה איטית ולא במשהו אחר.
בברכה
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)