מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכירות ראשונית בעין- בן 31אפיק07/02/2012
ד"ר יקר,
היום הייתי בבדיקת עיניים שגרתית. לפני כחמש שנים + בצעתי ניתוח לשיפור הראייה לפי שיטת PRK ואני בבדיקות מידי פעם כדי לקבל אינפורמציה על מצב הראייה.
יש לי 1- בעין ימין ו- 0.5- בשמאל.מבחינתי נראה כי אין טעם לבצע ניתוח לתיקון. מה שהפתיע אותי יותר מעבר לאבחנה של בלאפריטיס היא שיש עכירות קרנית ראשונית שאובחנה בעין ימין (סימנים ראשונים של קטרקט?) הרופאה טוענת שאין ממש מה לעשות במצב נוכחי זה ורק להיות במעקב מידי פעם. האם נתון זה אמור להדאיג אותי? יש טיפול אפשרי למניעת הדרדרות? ממה נובע מצב זה ובגיל יחסית צעיר? אני שומע על מחלת קטרקט בגילאים מבוגרים מתקדמים. (ד"א מבדיקת הרופאה נשללה אופציה של גלאוקומה). האם עכירות תיתכן גם בעקבות ניתוח לתיקון הראייה? אני משתדל לשנות את הרגלי העבודה שלי היות ואני מאמץ את עיניי בכתיבה ולעיתים מבלה מס' שעות יומיות רצופות מול מחשב. לתגובתך האפשרית לשאלות שהעליתי ובכלל, אודה מאוד,
בברכה רבה,
אפיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכירות ראשונית בעין- בן 31 - תגובה
פרופ` אירית בכר08/02/2012בדוק היטב את האבחנה שנאמרה לך. עכירות בעדשה ולא בקרנית היא קטרקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)