עכירות ראשונית בעין- בן 31

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עכירות ראשונית בעין- בן 31
    אפיק
    07/02/2012

ד"ר יקר,
    היום הייתי בבדיקת עיניים שגרתית. לפני כחמש שנים + בצעתי ניתוח לשיפור הראייה לפי שיטת PRK ואני בבדיקות מידי פעם כדי לקבל אינפורמציה על מצב הראייה.
    יש לי 1- בעין ימין ו- 0.5- בשמאל.מבחינתי נראה כי אין טעם לבצע ניתוח לתיקון. מה שהפתיע אותי יותר מעבר לאבחנה של בלאפריטיס היא שיש עכירות קרנית ראשונית שאובחנה בעין ימין (סימנים ראשונים של קטרקט?) הרופאה טוענת שאין ממש מה לעשות במצב נוכחי זה ורק להיות במעקב מידי פעם. האם נתון זה אמור להדאיג אותי? יש טיפול אפשרי למניעת הדרדרות? ממה נובע מצב זה ובגיל יחסית צעיר? אני שומע על מחלת קטרקט בגילאים מבוגרים מתקדמים. (ד"א מבדיקת הרופאה נשללה אופציה של גלאוקומה). האם עכירות תיתכן גם בעקבות ניתוח לתיקון הראייה? אני משתדל לשנות את הרגלי העבודה שלי היות ואני מאמץ את עיניי בכתיבה ולעיתים מבלה מס' שעות יומיות רצופות מול מחשב. לתגובתך האפשרית לשאלות שהעליתי ובכלל, אודה מאוד,
    בברכה רבה,
    אפיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עכירות ראשונית בעין- בן 31

הוספת תגובה

• עכירות ראשונית בעין- בן 31 - תגובה

פרופ` אירית בכר
    08/02/2012

בדוק היטב את האבחנה שנאמרה לך. עכירות בעדשה ולא בקרנית היא קטרקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו