לגבי ASA

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לגבי ASA
    דור
    07/02/2012

הייתי לא מזמן באמריקן לייזר שם נמצאתי מתאים לשיטת הASA.. כשנכנסתי לאתר שלהם לחפש מידע על השיטה הזאת לא מצאתי שומדבר שקשור לASA אני אצרף לינק של סוגי הניתוחים שלהם אשמח אם תוכלו לכוון אותי למה שקשור לASA.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לגבי ASA

הוספת תגובה

• לגבי ASA - תגובה

פרופ` אירית בכר
    08/02/2012

שיטת A.S.A ראשי תיבות של Advanced Surface Ablation כלומר "טיפול מתקדם של פני השטח". מושג זה מקביל לשיטת הPRK והוא מקובל בשנים האחרונות בעיקר בארה"ב . משמעותו היא טכניקות מתקדמות יותר של הסרת שכבת האפיתל שעל פני שטח הקרנית ופתרון של תופעות לוואי לא רצויות כתוצאה מהטיפול.כיום אין הבדל בין PRK ל ASA

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך למה שמותם שונים?

דור
    10/02/2012

חייב כנראה להיות איזשהו הבדל...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא כן כתוב באתר של אמריקן לייזר

נועה
    12/02/2012

אני עושה לך קופי פייסט:

באמריקן לייזר שני סוגי טיפולים של הסרת משקפיים בלייזר בהתאם לצרכי המטופל:
    Custom LASIK - פרוצדורה המערבת את חיתוך קרנית העין.
    Custom ASA - פרוצדורה המתבצעת ללא חיתוך קרנית העין וללא מגע יד אדם.
    שני הסוגים של הטיפולים מבוצעים במכשיר האלגרטו 400 הרץ, הבטוח והמדויק ביותר בעולם, על ידי טובי הרופאים ובחדר הניתוח הפרטי של הרשת העומד בדרישות התקנים המחמירים ביותר בארץ ובעולם.

אני אגב מאוד ממליצה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא כן כתוב באתר של אמריקן לייזר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    12/02/2012

כפי שציינתי, כיום אין הבדל בין שני המושגים. המונח CUSTOM מתייחס הן לטיפול של פני השטח והן לטיפול לאסיק בעומק הקרנית, ומשמעותו התאמה אישית של הטיפול . ההבדל המשמעותי יותר הוא בין שיטות הלאסיק השונות. בשיטה הסטנדרטית בארץ משתמשים בסכין ליצירת חלון טיפולי ואילו בשיטת ה Z LASIK משתמשים במכשיר לייזר שהוא מדוייק ובטוח יותר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו