מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי ASAדור07/02/2012
הייתי לא מזמן באמריקן לייזר שם נמצאתי מתאים לשיטת הASA.. כשנכנסתי לאתר שלהם לחפש מידע על השיטה הזאת לא מצאתי שומדבר שקשור לASA אני אצרף לינק של סוגי הניתוחים שלהם אשמח אם תוכלו לכוון אותי למה שקשור לASA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי ASA - תגובה
פרופ` אירית בכר08/02/2012שיטת A.S.A ראשי תיבות של Advanced Surface Ablation כלומר "טיפול מתקדם של פני השטח". מושג זה מקביל לשיטת הPRK והוא מקובל בשנים האחרונות בעיקר בארה"ב . משמעותו היא טכניקות מתקדמות יותר של הסרת שכבת האפיתל שעל פני שטח הקרנית ופתרון של תופעות לוואי לא רצויות כתוצאה מהטיפול.כיום אין הבדל בין PRK ל ASA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאם כך למה שמותם שונים?
דור10/02/2012חייב כנראה להיות איזשהו הבדל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהדווקא כן כתוב באתר של אמריקן לייזר
נועה12/02/2012אני עושה לך קופי פייסט:
באמריקן לייזר שני סוגי טיפולים של הסרת משקפיים בלייזר בהתאם לצרכי המטופל:
Custom LASIK - פרוצדורה המערבת את חיתוך קרנית העין.
Custom ASA - פרוצדורה המתבצעת ללא חיתוך קרנית העין וללא מגע יד אדם.
שני הסוגים של הטיפולים מבוצעים במכשיר האלגרטו 400 הרץ, הבטוח והמדויק ביותר בעולם, על ידי טובי הרופאים ובחדר הניתוח הפרטי של הרשת העומד בדרישות התקנים המחמירים ביותר בארץ ובעולם.
אני אגב מאוד ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהדווקא כן כתוב באתר של אמריקן לייזר - תגובה
פרופ` אירית בכר12/02/2012כפי שציינתי, כיום אין הבדל בין שני המושגים. המונח CUSTOM מתייחס הן לטיפול של פני השטח והן לטיפול לאסיק בעומק הקרנית, ומשמעותו התאמה אישית של הטיפול . ההבדל המשמעותי יותר הוא בין שיטות הלאסיק השונות. בשיטה הסטנדרטית בארץ משתמשים בסכין ליצירת חלון טיפולי ואילו בשיטת ה Z LASIK משתמשים במכשיר לייזר שהוא מדוייק ובטוח יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)