סתירה בין מרפאות שונות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סתירה בין מרפאות שונות
    שמואל
    10/02/2012

שלום רב,
    השבוע עשיתי בדיקת התאמה ב2 מרפאות עינים מהנחשבות בארץ.
    באחת נאמר לי שהשיטה שהכי תתאים לי היא,PRK והמחיר הוא בסביבות 8 אל'ש"ח
    בבדיקה במכון השני נאמר לי שאני מתאים לintralasik והמחיר הוא 15 א' שח .
    בנוסף לבלבול הזה יצא פער של כמעט מספר שלם בין 2 הבידות (בשני העיניים).
    מי יכול להסביר לי איך יוצא כזה הבדל משמעותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סתירה בין מרפאות שונות

הוספת תגובה

• לגבי המחירים

מירה
    14/02/2012

הפערים במחיר בהחלט הגיוניים. טווח המחירים מאוד רחב וקשור בעיקר לביקוש (במקומות שעובדים בהם מנתחים עם המון ניסיון מרשים לעצמם לקחת יותר כסף).

אני נותחתי באמריקן לייזר לפני חמש שנים, לא זוכרת כבר כמה זה עלה אבל זה שווה את זה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סתירה בין מרפאות שונות - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    15/02/2012

שלום רב,
    לגבי ההבדל בשיטות הניתוח שהוצעו לך - בהחלט יש מצב שאתה אכן מתאים לשתי השיטות (גם לאסיק וגם PRK) וכל רופא שבדק אותך חושב ששיטה אחרת עדיפה.
    ברפואה כמו ברפואה יש מגוון דעות אך לא אמת אחת בלבד, סביר להניח שאתה אכן מתאים לשתי השיטות ולכן אף אחד לא טעה אלא כל אחד נתן את תפיסת העולם שלו.
    ההבדל במחירים הינו שיקול כלכלי טהור ולא רפואי (אין לו כל קר לרפואה), אך יכול להיות ששיטת האינטראלאסיק שהוצעה לך יקרה בהרבה משיטת לאסיק רגילה (אני מנתח בשיטת SBK LASIK) ולכן זה אולי יכול להיות הסבר אפשרי.
    לגבי ההבדל במספרים - רק בדיקה חוזרת ע"י אופט' אחר תוכל לקבוע מי צדק.
    בכל מקרה בד"כ ביום הניתוח חוזרים על הבידקה הזאת.
    אני שמח לציין כי האופט' שמועסקים במכוני הלייזר הינם מהשורה הראשונה בתחום (לפחות מאילו שאני עובד איתם) ולכן אני סמוך ובטוח שאני מנתח על המספר הנכון לאחר בדיקה שלהם.
    שיהיה המון בהצלחה.
    פרופ' קיזרמן

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו