מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי אינטרה-לאסיקאורח28/03/2012
אני כמעט 4 שבועות אחרי אינטרה-לאסיק. עין שמאל רואה טוב, עין ימין התבררה כבעלת שארית מספר(מינוס 0.25) והיא רואה פחות טוב משמעותית מעין שמאל. אני רוצה לציין שעין ימין תמיד הייתה העין הדומיננטית. עוד תופעה ששמתי לב אליה היא שהאישון של עין ימין נראה רחב יותר, לפעמים אפילו פי 2 בקוטר מהאישון בעין שמאל.
אני שם לב שיש שינויים בראייה תוך כדי היום, בערב לדוגמא אני רואה יותר טוב מאשר באמצע היום. הראייה שלי (התמונה שאני רואה) לא יציבה, אני לא רואה עדיין בצורה אחידה ומאוזנת. דבר נוסף - דברים שאני לא יכול לראות בעין ימין, לא מופיעים מרוחים או מטושטשים אלא כפרגמנטים שבורים, כמו תמונת קליידסקופ (אין לי תיאור יותר טוב, מצטער...).
1) האם אני עדיין בתהליך החלמה וכמה זמן עד שהראייה תתייצב?
2) ממה שאני יודע, אחרי אינטרהלאסיק ההתייצבות צריכה להיות מהירה וזה לא ככה. מה דעתכם?
3) למה ההבדל באישונים?
4) שאלת מליון הדולר - האם יש עוד סיכוי לשיפור הראייה בעין ימין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי אינטרה-לאסיק - תגובה
פרופ' אור קייזרמן29/03/2012שלום רב,
אכן ההחלמה מניתוח לאסיק (ואיטרא לאסיק אני שונה לאסיק רגיל בכל מובן ועניין) אמורה להיות מהירה.
איני יכול לענות על אף שאלה בלי בדיקה קלינית.
רק לאחר בדיקה קלינית הרופא יוכל לדעת את התשובה המדויקת לכל אחד מהשאלות החשובות שאתה מציג.
אני ממליץ לקבוע בדיקה במכון בו נותחת.
בהצלחה
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)