אחרי אינטרה לאסיק - ראייה לא יציבה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אחרי אינטרה לאסיק - ראייה לא יציבה
    אלון
    11/04/2012

שלום,
    עברתי אינטרה-לאסיק לפני שישה שבועות, בעין ימין הראייה מצויינת אבל בעין שמאל הראייה פחות טובה ובבדיקה נמצא שם מינוס 0.25. המספר הזה ירד במשך כל החודש האחרון והראייה השתפרה מעט אבל אני חייב להגיד שהיא לא יציבה ואני רואה באיכות שונה עם העין הפחות טובה אפילו תוך כמה דקות. מה שמעניין הוא שכשאני מסתכל לרחוק, למרחק של נגיד 30 מטר קדימה אני רואה עם העין הפחות טובה את כל הפרטים שאני רואה בחדות עם העין הטובה אבל כאילו תחת מסך עכור. עוד דבר - בבוקר כשאני קם, למשך שעה בערך אני רואה הרבה יותר טוב עם העין הפחות טובה (לא ברמה של העין הטובה) אבל זה מתפוגג אחרי הזמן הזה. הייתי בבדיקה היום והרופא לא מצא יובש בעיניים אבל נתן לי סטרואידים (FML) למשך שבוע.

אני רוצה לשאול מה הסיבה לסטרואידים והאם תהליך ההחלמה עוד לא הסתיים, האם יש סיכוי עדיין שהמספר ירד והאי יציבות תיעלם, מה הסיבה לראייה הטובה יותר בבוקר.

תודה מראש לרופאים העונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי אינטרה לאסיק - ראייה לא יציבה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    11/04/2012

אלון שלום רב

יתכן וישנו מרכיב של דלקת קלה ולכן המנתח בחר בטיפול ב FML שתפקידו הקטנת דלקת. למרות שלא נתגלה יובש יתכן וחוסר יציבות הראיה נובע בכל זאת מסיבה זו
    ויתכן גם שזוהי הסיבה לראיה טובה יותר בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלון
    11/04/2012

תודה דוקטור!
    הסתכלתי עכשיו בסיכום של הביקור וראיתי שהוא כן מצא יובש קל בעין שמאל. האם יש סיכוי שיש גם עכירות קלה בקרנית וזה מסביר את הרגשת המסך העכור? כמה זמן אחרי אינטרה-לאסיק יש התייצבות סופית של המספר? (לפי מה שאני מבין זה לא אמור לקחת 6 שבועות)

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    11/04/2012

אלון שלום רב

לגבי מצב הקרנית ועכירות לא אוכל להתיחס לכך מאחר ולא ראיתי בעצמי את מצב הקרנית. לגבי התיצבות העין לאחר ניתוח לפעמים הדבר דורש מספר שבועות.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו