מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי אינטרה לאסיק - ראייה לא יציבהאלון11/04/2012
שלום,
עברתי אינטרה-לאסיק לפני שישה שבועות, בעין ימין הראייה מצויינת אבל בעין שמאל הראייה פחות טובה ובבדיקה נמצא שם מינוס 0.25. המספר הזה ירד במשך כל החודש האחרון והראייה השתפרה מעט אבל אני חייב להגיד שהיא לא יציבה ואני רואה באיכות שונה עם העין הפחות טובה אפילו תוך כמה דקות. מה שמעניין הוא שכשאני מסתכל לרחוק, למרחק של נגיד 30 מטר קדימה אני רואה עם העין הפחות טובה את כל הפרטים שאני רואה בחדות עם העין הטובה אבל כאילו תחת מסך עכור. עוד דבר - בבוקר כשאני קם, למשך שעה בערך אני רואה הרבה יותר טוב עם העין הפחות טובה (לא ברמה של העין הטובה) אבל זה מתפוגג אחרי הזמן הזה. הייתי בבדיקה היום והרופא לא מצא יובש בעיניים אבל נתן לי סטרואידים (FML) למשך שבוע.
אני רוצה לשאול מה הסיבה לסטרואידים והאם תהליך ההחלמה עוד לא הסתיים, האם יש סיכוי עדיין שהמספר ירד והאי יציבות תיעלם, מה הסיבה לראייה הטובה יותר בבוקר.
תודה מראש לרופאים העונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי אינטרה לאסיק - ראייה לא יציבה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר11/04/2012אלון שלום רב
יתכן וישנו מרכיב של דלקת קלה ולכן המנתח בחר בטיפול ב FML שתפקידו הקטנת דלקת. למרות שלא נתגלה יובש יתכן וחוסר יציבות הראיה נובע בכל זאת מסיבה זו
ויתכן גם שזוהי הסיבה לראיה טובה יותר בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך
אלון11/04/2012תודה דוקטור!
הסתכלתי עכשיו בסיכום של הביקור וראיתי שהוא כן מצא יובש קל בעין שמאל. האם יש סיכוי שיש גם עכירות קלה בקרנית וזה מסביר את הרגשת המסך העכור? כמה זמן אחרי אינטרה-לאסיק יש התייצבות סופית של המספר? (לפי מה שאני מבין זה לא אמור לקחת 6 שבועות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך - תגובה
ד``ר אליה לוינגר11/04/2012אלון שלום רב
לגבי מצב הקרנית ועכירות לא אוכל להתיחס לכך מאחר ולא ראיתי בעצמי את מצב הקרנית. לגבי התיצבות העין לאחר ניתוח לפעמים הדבר דורש מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)