לאחר ניתוח הסרת משקפיים ASA

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח הסרת משקפיים ASA
    מיכאל
    23/04/2012

שלום, אני 13 יום לאחר הניתוח ו-8 ימים לאחר הסרת העדשות המגינות. ביצעתי את הניתוח באסותא, ע"י ד"ר אורי מרמור בשיטת ASA. הוחלט על עין אחת למרחק ואחת לקרוב (מונוויז'ן). אני משתמש בטיפות MAXIDEX.

היום אני עדיין לא רואה טוב, ובחדר ממוצע מרבית העצמים נראים לי מטושטש. האם זה קשור למונוויז'ן ? האם בשלב זה הייתי כבר אמור לראות חד במרבית הסיטואציות ?
    בדיקת הראייה תהייה רק בעוד כחודש, ואני מעט מודאג.
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח הסרת משקפיים ASA

הוספת תגובה

• נ.ב. שכחתי לציין גיל

מיכאל
    23/04/2012

- בן 54 (אם זה חשוב לתשובה).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב. שכחתי לציין גיל - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    27/04/2012

מיכאל שלום,

הגיל שלך, 54 שנים, איננו קשור להחלמה האיטית שלך, אלא סוג הניתוח הוא שקשור בהחלמה האיטית וכן גם המונוויז'ן.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח הסרת משקפיים ASA - תגובה

פרופ` אירית בכר
    24/04/2012

מיכאל, התגובה אותה אתה מתאר היא טבעית לחלוטין. בשיטת ASA תהליך התייצבות הראיה הוא הדרגתי ויכול להמשך עוד מספר שבועות אשר במהלכם יהיה שיפור הדרגתי . יש להמשיך עם הטיפות למשך שלושה שבועות מהניתוח.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - והרחבת השאלה:

מיכאל
    25/04/2012

ד"ר בכר, תודה על תשובתך.
    אחדד את השאלה: האם הערפול וה"זיגוג" שאני חווה קשור לעובדה שביצעתם ניתוח מונוויז'ן,או שזה יקרה בכל מקרה ?

האם העין אמורה להתרגל לניתוח שבוצע או לתרגום הראייה לרחוק/קרוב במוח ?

אני מקווה שהסברתי עצמי טוב.

בברכה,

מיכאל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח הסרת משקפיים ASA - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    27/04/2012

מיכאל שלום רב,

ישנם מקרים שבהם חדות הראייה מתאוששת מאוד לאט לאחר טיפול מסוג ASA או PRK שהם זהים למעשה, במיוחד ההחלמה יכולה להיות במקרים של מונוויז'ן כי בהם הראייה מסתמכת על עין אחת בלבד לרחוק.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות של שניכם.

מיכאל
    27/04/2012

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו