אינטרה לזיק ואני חודשיים אחרי

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך
 
  • אינטרה לזיק ואני חודשיים אחרי
    אורח
    01/05/2012

    שלום רב לרופאים היקרים!
    אני עשיתי אינטרה לזיק ואני חודשיים אחרי כבר, אני רואה פחות טוב בעין אחת וגם יש לי כאב עמום ולפעמים דקירות בעין הזאת. אני רואה הרבה יותר טוב בבוקר בעין הזאת כשאני קם אבל זה לא נמשך כל היום. אני משתמש בהילו קומוד כל 3 עד 4 שעות.מה הסיבה לראיה שמשתנה ואיך אני יכול לגרום לראייה הטובה להימשך כל היום?

    האם יש בעיה לעבוד בסביבה יבשה (אני עובד במפעל שבו הלחות החדר שאני עובד בו קרובה ל-0%) והאם יש בעיות בעבודה מול מחשב? כמה זמן גם יקח לעין להחלים?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • אינטרה לזיק ואני חודשיים אחרי - תגובה

    פרופ' ישראל קרמר
    06/05/2012

    שלום רב,

    לעתים קרובות אני נתקל במקרים של יובש לאחר ניתוח מסוג אינטראלאזיק או לאזיק, ויובש זה גורם לבעיה של טשטוש ראייה כתוצאה מאי סדירות של שטח פני הקרנית היבשה.
    ייתכן מאוד והילוקומוד לא מספיק לטיפול ביובש ממנו הנך סובל, ולכן אני ממליץ על טיפות סמיכות יותר כגון הילוג'ל או ויסקוטירס ג'ל במשך היום וללילה- ג'ל מסוג ג'נטיל ג'ל.

    בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו