מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 7 חודשים אחרי אינטרלאסיקענת02/05/2012
לפני שבוע וחצי כשהתעוררתי בבוקר הרגשתי שאני רואה פחות טוב בעין ימין, אני רואה מה כתוב אבל בצורה פחות חדה, כאילו יש מסך מלוכלך שמפריע לי לראות חד, העין כאילו נתפסה ולא הצלחתי להזיז את האישון אז שיפשפתי את העין עד שזה השתחרר, אבל מאז אני לא רואה בעין טוב כמו לפני כן, הייתי אצל הרופא המנתח לפני חמישה ימים והוא שם לי פלגים זמניים, אני שמה הילוקומוד כל שעה וחצי, למרות הפלגים אין שיפור , עד לפני שבועיים השתמשתי בטירס נטורל פרי (ולפני כן בגלל הילות בלילה הרופא נתן לי צלוספן ושמתי אותם במשך חודשיים וחצי וההילות לא עברו) ואז עברתי לנסות את ההילוקומוד.אני אמורה לחזור אל הרופא עוד שבועיים וחצי.
יכול להיות שההידרדרות בראייה נובעת מההילוקומוד? אני פשוט לא רוצה להחליף את הסוג טיפות עד שיעברו השלושה שבועות ניסיון של הפלגים.
מה גם שהתחלתי לראות הילות בעין הזו גם ביום ולא רק בלילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7 חודשים אחרי אינטרלאסיק - תגובה
פרופ' ישראל קרמר06/05/2012ענת שלום רב,
לעתים קורה שישנים בלילה על צד אחד ואז נוצר לחץ על ארובת העין שעליה ישנים, וזה עלול לגרום לטשטוש ראיה בבוקר שמלחרת.
טשטוש זה חולף תוך 24 שעות. אם הטשטוש לא חלף אחרי 24 שעות, כנראה שמדובר ביובש ויש להמשיך בטיפות הילוקומוד וג'ל ויסקוטירס ללילה, לפני השינה.
בנוסף לכך, יש לעבור בדיקה יסודית של אופטומטריסט, צילום אברומטר וצילומי קרנית כדי לברר את נושא ההילות וטשטוש הראיה.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך
ענת06/05/2012הבדיקת אופטומטריסט שמתבצעת בסניף של הרופא המנתח זה מספיק?
לגבי ההילות בלילה עשיתי צילום בסניף שלכם בעזריאלי כי אין את המכשור בחיפה, אני לא יודעת איזה צילום זה היה אבל אני מניחה שלזה אתה מתכוון, הצילום בכל אופן נעשה לפני המקרה הנ"ל, אבל בגלל שעשו לי הרחבת אישונים בבדיקה האחרונה הרופא לא אמר לי כלום וביקש שנחכה לבדיקה הבאה (שתהיה עוד שבועיים).
לגבי הג'ל ויסקורטיס, צריך מרשם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)