מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרנית דקהקארין14/02/2008
שלום, הייתי בשני מכונים שונים לבדיקת התאמה. שניהם ציינו שיש לי קרנית דקה. אני בעלת מספרים נמוכים יחסית (מינוס 1.5 ,2)
באחד המכונים (אמריקן לייזר) הרופא ציין שלמרות שיש לי קרנית דקה יש ביכולתו ורק ביכולתו לבצע את ניתוח הלאסק. עם ההחלמה הקצרה יותר.
הרופא ציין שזאת שיטת אישית שהוא המציא ופיתח והוא מבצע ניתוחים לבעלי קרנית דקה מזה כשנה בשיטה זו.
הוא ציין שכל מכון אחר יאמר לי שאני לא יכולה לבצע את הניתוח עם ההחלמה המהירה.
רציתי לשמוע את תגובתכם בעיניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנית דקה
ד``ר עמי הירש14/02/2008קארין שלום,
ניתוחי הלאסק (LASEK) מבוצעים בעולם מזה מספר שנים. ניתוחי הלאסק בישראל מבוצעים ברוב מכוני הלייזר ואצל רוב מנתחי הלייזר בתחום.
אין בטכניקה הנ"ל כל המצאה או פיתוח אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהההתייחסות היתה לקרנית דקה
קארין18/02/2008הכוונה לא היתה לחידוש הניתוח עצמו. אלא לנתון שהקרנית דקה.
הרופא טען שהוא יכול לבצע את הניתוח למרות הקרנית הדקה שלי באמצעות שיטה חדשנית שהוא פיתח.
אשמח לשמוע את תגובתך בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלקארין
ד``ר עמי הירש20/02/2008
לא ידועה לי ולחברי שיטה חדשנית שפותחה ע"י רופא ישראלי.
לקרנית דקה קיימת הגדרה מספרית במיקרונים ומתחת לעובי המוגדר והידוע לא מקובל לבצע ניתוחי לייזר.
כדאי שתשלחי לי את עובי הקרניות המדויק שלך במיקרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)