נשאלות לגבי הניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• נשאלות לגבי הניתוח
    נטלי
    27/05/2012

שלום רב,
    תודה על הפורום המקצועי.
    יש לי מספרים -4.5 עם צילינד חצי. עובי הקרנית בשתי העיניים הוא כ530. אין בעיות עיניים מיוחדות. אני בת 34,מספר המשקפיים יציב וללא שינוי במשך כמה שנים.עברתי בדיקות התאמה בכמה מכונים ונמצאתי מתאימה לשתי השיטות (אינטראלייזיק וPRK).מספר שאלות:
    1. מהם אחוזי הצלחה בניתוח עבור אנשים עם נתונים כמו שלי? הצלחה מוגדרת מבחינתי כניתוח ללא סיבוכים וראייה 6/6.
    2. כמו בכל התערבות רפואית יש סיכוי לסיבוכים. מהם הסיבוכים הנפוצים,דרכי טיפול בהם ושכיחות של סיבוך בהינתן נתונים כמו שלי?
    3. האם הייתם ממליצים על הניתוח לקרובי משפחה שלכם (ילדים,אחים,בני דודים וכד') לו היו להם נתונים כמו שלי? האם אתם או קרובי משפחה שלכם ביצעו ניתוחים להסרת משקפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    נשאלות לגבי הניתוח

הוספת תגובה

• נשאלות לגבי הניתוח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    28/05/2012

הנתונים שלך הם מצויינים וסיכויי ההצלחה גבוהים ביותר בשתי השיטות. לאחר בדיקת ההתאמה אני ממליצה על ניתוח בלב שלם ובחום רב. שיטת ה Z lasik בנוסף לבטיחות הרבה שבה, מעניקה גם זמן החלמה קצר מאד וכמעט ללא תופעות לוואי וחוסר נוחות. עם זאת יש לדעת כי אין כל טיפול רפואי שאינו חף לחלוטין מסיכונים. המנתח שלך יפרט זאת עבורך. ארחיב את היריעה מעט: גופים שמרניים מאד כגון חילות האוויר של ישראל וארה"ב מאפשרות לאנשי צוות אוויר לעבור את הניתוח.סוכנות החלל האמריקאית מנתחת אסטרונאוטים לפני טיסות לחלל. רופאי עיניים רבים ובני משפחותייהם עברו את הניתוח. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו