מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשאלות לגבי הניתוחנטלי27/05/2012
שלום רב,
תודה על הפורום המקצועי.
יש לי מספרים -4.5 עם צילינד חצי. עובי הקרנית בשתי העיניים הוא כ530. אין בעיות עיניים מיוחדות. אני בת 34,מספר המשקפיים יציב וללא שינוי במשך כמה שנים.עברתי בדיקות התאמה בכמה מכונים ונמצאתי מתאימה לשתי השיטות (אינטראלייזיק וPRK).מספר שאלות:
1. מהם אחוזי הצלחה בניתוח עבור אנשים עם נתונים כמו שלי? הצלחה מוגדרת מבחינתי כניתוח ללא סיבוכים וראייה 6/6.
2. כמו בכל התערבות רפואית יש סיכוי לסיבוכים. מהם הסיבוכים הנפוצים,דרכי טיפול בהם ושכיחות של סיבוך בהינתן נתונים כמו שלי?
3. האם הייתם ממליצים על הניתוח לקרובי משפחה שלכם (ילדים,אחים,בני דודים וכד') לו היו להם נתונים כמו שלי? האם אתם או קרובי משפחה שלכם ביצעו ניתוחים להסרת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאלות לגבי הניתוח - תגובה
פרופ` אירית בכר28/05/2012הנתונים שלך הם מצויינים וסיכויי ההצלחה גבוהים ביותר בשתי השיטות. לאחר בדיקת ההתאמה אני ממליצה על ניתוח בלב שלם ובחום רב. שיטת ה Z lasik בנוסף לבטיחות הרבה שבה, מעניקה גם זמן החלמה קצר מאד וכמעט ללא תופעות לוואי וחוסר נוחות. עם זאת יש לדעת כי אין כל טיפול רפואי שאינו חף לחלוטין מסיכונים. המנתח שלך יפרט זאת עבורך. ארחיב את היריעה מעט: גופים שמרניים מאד כגון חילות האוויר של ישראל וארה"ב מאפשרות לאנשי צוות אוויר לעבור את הניתוח.סוכנות החלל האמריקאית מנתחת אסטרונאוטים לפני טיסות לחלל. רופאי עיניים רבים ובני משפחותייהם עברו את הניתוח. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)