מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בעין אחרי ניתוח הסרת משקפייםאופיר29/05/2012
שלום לכולם.
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח להסרת משקפיים, בשיטה שמשייפים את הקרנית ולא שמסירים אותה לגמרי ומחזירים אותה.. (לא זוכר איך קוראים לזה כרגע)
מאז אני רואה טוב והכל, בלי הילות, סינוורים ויובש, וכבר מזמן הפסקתי את השימוש בטיפות.
אלא מה, לפעמים כשאני מתעורר בבוקר ממש כואבת לי העין (לא זוכר אם אותה ספציפית כל הזמן) ומרגיש מין גירוי כזה, כשאני משפשף את העין אני מתחיל לדמוע ועוד יותר כואב..
השאלה היא מה זה יכול להיות ואיך אני מטפל בזה.. יש למה ללכת למרפאה שעשיתי את הניתוח (קייר), או פשוט אין מה לעשות עם זה, ולשים בבוקר את הטיפות של הדמעות אם זה קורה..?
סתם ככה אני יכול להסתדר עם זה לבנתיים, הבעיה שאני טס עוד שבועיים להודו לכמה חודשים ואני מפחד שאם זה משהו מזיק אז כדאי לטפל בזה עכשיו ולא להיתקע ככה בהודו..
חוץ מזה יש לי בעיניים ליד האישון מין בליטה קטנטנה צהובה-לבנה, זה נורמאלי שיש כזה דבר אחרי הניתוח?
תודה לעונים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעין אחרי ניתוח הסרת משקפיים - תגובה
פרופ` אירית בכר29/05/2012סביר להניח שאתה סובל ממידה מסוימת של יובש. המלצתי היא להמנע מלשפשף על אף הגירוי ולהשתמש בתחליפי דמעות במקום השיפשוף. אבחנה מלאה ומדוייקת תתבצע במרפאה בתוספת המלצות . הנאה רבה בהודו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהכאב בעין אחרי ניתוח הסרת משקפיים - תגובה
פרופ' ישראל קרמר01/06/2012אופיר שלום רב,
לעתים לאחר ניתוח לייזר מסוג PRK או לאזיק, קיים יובש הנמשך חודשים מספר עד שנתיים מהניתוח, ויובש זה עלול לגרום לכאבים כשמתעוררים בבוקר, בעת פתיחת העפעפיים.
גם ריפוי לא מושלם של שכבת האפיתל המצפה את אזור ליטוש הלייזר, לעתים לא נרפאת בצורה מושלמת, ואז נזקקים לטיפול על ידי ויסקוטירס ג'ל או ג'נטיל ג'ל מספר פעמים במשך היום ובמיוחד לפני השינה למשך מספר חודשים.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)