החלמה מהניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• החלמה מהניתוח
    ליהי
    30/05/2012

שלם וברכה אני אמורה לעבור ניתוח להסרת משקפיים בשיטת הASA . המספר שלי הוא 1.75 וצילינדר קטן מאוד. השאלה שלי היא האם אני צריכה לחשוש מלעבור את הניתוח מהסיבה ששבועיים לאחר הניתוח אני נכנסת לתקופת מבחנים (אני סטודנטית למשפטים והלימודים מאוד אינטנסיביים). האם ישנה אפשרות שלא אצליח ללמוד בעקבות הניתוח?

אשמח לתשובתם
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    החלמה מהניתוח

הוספת תגובה

• החלמה מהניתוח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    31/05/2012

במרבית המקרים שבועיים לאחר הניתוח הראיה כבר טובה ומאפשרת ללמוד. אך תמיד יהיו מצבים בהם התהליך איטי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהניתוח - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    03/06/2012

ליהי שלום רב,

ישנם מקרים שבהם חדות הראייה מתאוששת לאט ובהדרגה, ואז שבועיים לאחר ניתוח ה-ASA, חדות הראייה עדיין לא טובה וקשה לקרוא, ללמוד ולנהוג.
    לעתים הראייה משתפרת רק לאחר חודש ימים לרמה של לימוד או קריאה רגילה של חומר כתוב במחשב או בספר.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהניתוח - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    03/06/2012

ליהי שלום רב,

ישנם מקרים שבהם חדות הראייה מתאוששת לאט ובהדרגה, ואז שבועיים לאחר ניתוח ה-ASA, חדות הראייה עדיין לא טובה וקשה לקרוא, ללמוד ולנהוג.
    לעתים הראייה משתפרת רק לאחר חודש ימים לרמה של לימוד או קריאה רגילה של חומר כתוב במחשב או בספר.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו