מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין נפוחה לאחר PRKשמוצקין31/05/2012
אני יום אחרי ניתוח פ.ר.ק וקמתי הבוקר עם נפיחות בעין ימין כשהיא קטנה יותר מעין שמאל עין זאת ספציפית יותר מציקה לי ואני מרגיש במצמוצים בה כמו משו מציק..הייתי בביקורת היום שם נאמר לי שהכל בסדר וזה טבעי...האם אכן טבעי שתהיה נפיחות בעין ושתהיה קטנה? כי פשוט לא ראיתי שזה מוזכר בתופעות לוואי בספרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין נפוחה לאחר PRK - תגובה
פרופ` אירית בכר02/06/2012אין חשש מהתופעות שהזכרת . הן אופייניות לאחר סוג זה של ניתוח. הן תחלופנה בעוד מספר ימים. השתמש בתחליפי דמעות ללא הגבלה כדי להקל על ההרגשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי החלמת העיניים
שמוצקין02/06/2012אני בערך 3 ימים אחרי הניתוח ולגבי עין שמאל אני מרגיש שאני רואה די בסדר בה אבל בקשר לעין ימין אני מרגיש שאני רואה בה מטושטש ועיקר ההצקות זה בה שאני מרגיש כמו דברים במצמוצים..גם כשאני מסתכל בעין ימין למשל על אור כלשהו הוא נראה לי בוהק כזה..לא מסנוור אבל בוהק..האם משו לא בסדר איתה או שפשוט החחלמה של העין הזו איטית יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי החלמת העיניים - תגובה
פרופ` אירית בכר03/06/2012תהליך החלמה אינו אחיד בשתי העיניים בחלק ניכר מהמטופלים. הקפד על ההנחיות והתאזר בסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)