מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות לגבי ניתוח לייזרשון02/06/2012
שלום, כרגע אני בן 16 ואני מאוד רוצה לעשות ניתוח לייזר בעיניים , יש לי כמה שאלות...
האם אפשר לעשות ניתוח במספרים 1.75 ו1.25?
עוד שאלה שלי היא לגבי צילינדר,הרופא אמר לי שבאחת מהעיניים יש לי צילינדר קטן...זה דבר שאפשר לנתח באותו ניתוח?
האם ככל שמספר העיניים נמוך יותר,כך הסיכוי להצלחת הניתוח גובר? וגם הסיכוי של המספר להיות בסוף ממש קטן, יותר מלניתוח של4.5 כל עין למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לגבי ניתוח לייזר - תגובה
פרופ` אירית בכר02/06/2012בגילך המספר עדיין יכול להשתנות לכן יש להמתין לפחות עד גיל 18. גם בגיל זה יש להוכיח כי המספר יציב. לכן שמור על תוצאות בדיקת הראיה שלך מהאופטומטריסט בתקופה הקרובה והבא אותם אתך לבדיקת ההתאמה בגיל 18. יש להבדק אצל אופטומטריסט מומחה שהרופא יסמוך על תוצאות הבדיקות שלו. לשאלותך האחרות. הטכנולוגיה היום מתקדמת ביותר ויכולה להתגבר באופן מדוייק על צילינדרים במידות שונות . כל עוד הנתונים אינם יוצאי דוםן אין הבדלים משמעותיים בין המספרים השונים. כמובן שהדבר תלוי גם בנתונים האישיים שלך שיתגלו במהלך בשיקת ההתאמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)