כמה שאלות לגבי ניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כמה שאלות לגבי ניתוח לייזר
    שון
    02/06/2012

שלום, כרגע אני בן 16 ואני מאוד רוצה לעשות ניתוח לייזר בעיניים , יש לי כמה שאלות...
    האם אפשר לעשות ניתוח במספרים 1.75 ו1.25?
    עוד שאלה שלי היא לגבי צילינדר,הרופא אמר לי שבאחת מהעיניים יש לי צילינדר קטן...זה דבר שאפשר לנתח באותו ניתוח?
    האם ככל שמספר העיניים נמוך יותר,כך הסיכוי להצלחת הניתוח גובר? וגם הסיכוי של המספר להיות בסוף ממש קטן, יותר מלניתוח של4.5 כל עין למשל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמה שאלות לגבי ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• כמה שאלות לגבי ניתוח לייזר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    02/06/2012

בגילך המספר עדיין יכול להשתנות לכן יש להמתין לפחות עד גיל 18. גם בגיל זה יש להוכיח כי המספר יציב. לכן שמור על תוצאות בדיקת הראיה שלך מהאופטומטריסט בתקופה הקרובה והבא אותם אתך לבדיקת ההתאמה בגיל 18. יש להבדק אצל אופטומטריסט מומחה שהרופא יסמוך על תוצאות הבדיקות שלו. לשאלותך האחרות. הטכנולוגיה היום מתקדמת ביותר ויכולה להתגבר באופן מדוייק על צילינדרים במידות שונות . כל עוד הנתונים אינם יוצאי דוםן אין הבדלים משמעותיים בין המספרים השונים. כמובן שהדבר תלוי גם בנתונים האישיים שלך שיתגלו במהלך בשיקת ההתאמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו