כמה שאלות לפני ניתוח PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כמה שאלות לפני ניתוח PRK
    אורית
    11/06/2012

1. כמה זמן לאחר הניתוח יש להמנע מחשיפה לשמש? אני נמצאת הרבה בים בקיץ בין שתיים-שלוש שעות בממוצע כל פעם.
    2. אחרי כמה זמן מותר לנהוג? (הכוונה היא במיוחד לנהיגה בלילה?)
    3. הדבר שהכי מדאיג אותי מהניתוח הוא הרכבת והוצאות העדשות.
    אני נורא רגישה בעיניים לא מסוגלת שייגעו לי בעיניים (גם הבדיקת התאמה הייתה סיוט עבורי), אני מפחדת להתקל בקושי בהוצאת העדשות מצד הרופא. (זו הסיבה גם שאני לא מרכיבה עדשות!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמה שאלות לפני ניתוח PRK

הוספת תגובה

• כמה שאלות לפני ניתוח PRK - תגובה

פרופ` אירית בכר
    12/06/2012

לאחר הניתוח מומלץ להמנע מחשיפה ארוכה לשמש בשלושה ארבעה הימים הראשונים . כמובן שניתן לצאת מהבית עם משקפי שמש .יש להמנע מרחצה בים ובברכה בשבועיים הראשונים. יש להגן על העיניים במשקפי שמש באיכות טובה מספר חודשים אחרי הניתוח, אך אין מניעה משהות בשמש.
    בשיטת Z-LASIK או LASIK ניתן לחזור לנהיגה כמעט באופן מיידי ואין שימוש בעדשות מגע אחרי הטיפול. בשיטת ASA / PRK עדשות המגע בעינייך למשך כשבוע אשר במהלכו לא נוגעים בהן כלל. הרופא מסיר אותן באופן פשוט ביותר ולא תחושי במאום. מרבית המטופלים יכולים לנהוג בביטחון לאחר כארבעה / חמשה ימים אך הדבר משתנה מאדם לאדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו