מה דעתכם על HYALU RONIX?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מה דעתכם על HYALU RONIX?
    טל
    27/06/2012

היי, לפני שנה עברתי ניתוח לייזר, ומאז אני משתמשת בתחליפי דמעות נגד היובש.. אין לי משהו קשה, אך זה מרגיע מאוד..
    חודש לאחר הניתוח, הופיע לי בלובן העין שמאלית, מין צהבוביות אדמומיות, הייתי אצל רופאת עיניים שאמרה שזה יובש ונתנה לי משחת גנטיל, היא עזרה אבל הבעיה שהיא תקפה רק לחודש ואילו HYALU RONIX עמיד ל-3 חודשים. קניתי את זה עכשיו.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מה דעתכם על HYALU RONIX?

הוספת תגובה

• מה דעתכם על HYALU RONIX? - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    02/07/2012

טל שלום רב

אין שום בעיה להשתמש בטיפות הנ"ל כל עוד יש הקלה וזה עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממליץ על משהו אחר?

טל
    02/07/2012

כי תאמת הם לא משהו לצערי:(

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתכם על HYALU RONIX? - תגובה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    02/07/2012

טל שוב שלום

אפשר רפרש טירס, גנטיל, הילוקומוד היפוטירס, טיפות סמיכות יותר סיסטיין הילוגל גנטיל גל
    צריך לנסות "ולראות"
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל
    05/07/2012

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו