איזה סוג ניתוח עדיף ?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• איזה סוג ניתוח עדיף ?
    אביבית
    03/07/2012

שלום
    אני בת 47 ומעונינת לעשות ניתוח להסרת משקפים, בעין ימין יש לי מינוס 4\1 , ובשמאל מינוס 1.25, והבעיה העיקרית שלי זה צילנדיר ב2 העיניים כל עין מינוס 4.5 .

בנוסף יש לי משקפי קריאה שלגבי המשקפי ראיה נאמר לי שזה ישאר גם לאחר הניתוח

הייתי בבדיקת התאמה להסרת משקפים ונאמר לי שאני מתאימה ל2 השיטות , prk והלאסיק . שאלתי מה עדיף איזה ניתוח אם יש לי את האפשרות לבחירה בין שניהם ???? ואם תוכלו לפרט מה הסיבה שכדאי לי ניתוח מסוג מסויים ולא את השני .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    איזה סוג ניתוח עדיף ?

הוספת תגובה

• איזה סוג ניתוח עדיף ? - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    06/07/2012

אביבית שלום רב,

במכון "עיניים" לא מבצעים את הניתוח הנקרא לאזיק, אלא רק את הניתוח הנקרא אינטראלאזיק, היות ובניתוח הלאזיק חותכים את הקליפה עם סכין, ואילו בניתוח האינטראלאזיק חותכים את הקליפה עם לייזר מתוחכם, החותך את הקליפה בצורה מדויקת מאוד ובטוחה מאוד בהשוואה לסכין.
    זהו ניתוח לייזר מאוד בטוח עם החלמה של יום - יומיים בלבד.
    לעומת זאת, ניתוח ה-PRK אמנם לא מורכב כמו ניתוח האינטראלאזיק אך ההחלמה שלאחריו קשה, עם כאבים במשך מספר ימים, וההחלמה הראיתית אטית מאוד והדרגתית.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו