מתוסכל

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מתוסכל
    אסף
    08/07/2012

אני חודשיים אחרי ניתוח ובעין שמאל אני רואה כמו כתם שחור שמופיע
    ונעלם מידי פעם. הייתי בביקורות אצל המנתח והוא אומר שהכל בסדר ושלכולם יש את זה . לפני הניתוח זה ממש לא היה והייתי רוצה לדעת אם זה משו נורמלי ואם זה אמור לעבור?
    דבר שני עשיתי בדיקה ואני רואה 7 וחצי/6 בעין ימין קצת יותר טוב ובשמאל רצת פחות. האם אחרי חודשיים אפשר להגיד שזה כבר לא ישתפר? או שזה יכול עוד להשתפר?
    בבקשה תעזרו לי כי אני מרגיש שאני לא מקבל תשובות מהרופא המנתח חוץ מהכל בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מתוסכל

הוספת תגובה

• מתוסכל - תגובה

פרופ` אירית בכר
    08/07/2012

התופעה של כתם או "זבוב " הנע בשדה הראיה נובעת מהחומר הזגוגי הממלא את רוב נפח העין. חומר זה אינו אחיד במרקמו . איזורים מסויימים מטילים צל על רישתית העין והדבר נראה ככתם. התופעה שכיחה מאד. לאחר ניתוח לייזר אנשים מקצים רמת מודעות גבוה מאד ל"איך הם רואים" ואז שמים לב לכך. התופעה תחלוף כאשר תשומת הלב שלך תפחת.
    איכות הראיה משתפרת עד שלושה חודשים ויותר אחרי הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת הבהרה?

אסף
    08/07/2012

קודם כל תודה על התשובה המהירה!
    אם זה רק כי אני מודע לראיה מדוע כני לא רואה זאת גם בעין ימין שכן אני מודע יותר לשתי העיינים?
    והאם לדעתך המספר שלי יכול להגיע גם ל6/6 אפילו שאני אחרי חודשיים? כי אני חושב שדווקא לפני חודש ראיתי טיפה יותר טו

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת הבהרה? - תגובה

פרופ` אירית בכר
    08/07/2012

1. כמעט תמיד יש הבדל בין העיניים.
    2. הראיה יכולה עדין להשתפר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו