שבוע לאחר PRK,ונהיגה...

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שבוע לאחר PRK,ונהיגה...
    ישראלי
    13/07/2012

אני שבוע אחרי PRK ובעין 1 אני רואה הרבה פחות טוב מהשניה
    אמרו לי שאני כבר יכול לנהוג והכל אבל ה שאלה איך זה הולך מבחינת החלמה?כי בעין השניה ראיתי התקדמות ובראשונה לא....
    האם יש טווח זמן כלשהו מהניתוח שבו אפשר לדעת בערך על כמה יתקבע המספר?

בנוסף,אמרו לי שאני יכול לנהוג,
    מבחינה חוקית נגיד יש לי בעין החלשה 1-2 נגיד
    אז איך אני נוהג בלי משקפיים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שבוע לאחר PRK,ונהיגה...

הוספת תגובה

• שבוע לאחר PRK,ונהיגה... - תגובה

פרופ` אירית בכר
    15/07/2012

זמן התייצבות הראייה הוא בין חודש לשלושה חודשים. הראייה משתפרת באופן הדרגתי . בחודש הראשון תיתכן חוסר יציבות של איכות הראיה.
    כדי לנהוג (רשיון ב') יש צורך בראיה של 6/12 לפחות בשתי העיינים ביחד. ניתן לבדוק זאת גם אצל אופטומטריסט. אם אתה לא מרגיש בטוח בראיה, עדיף להמנע מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הורדת עדשות?

ישראלי
    15/07/2012

האם זה נכון שלאחר הורדת העדשות(שבוע מהניתוח מורידים את העדשות)
    אז אם הורדתי אותם ביום חמישי נכון שאמורים להיות לי כמה ימים של ירידה בראיה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע לאחר PRK,ונהיגה... - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    16/07/2012

Aלום רב,

לאחר ניתוח PRK, קורה לעתים שתהליכי הריפוי מתעכבים בעין אחת בהשוואה לעין השנייה, ובמקרה זה ההחלמה הראייתית אטית בעין זו הרבה יותר מהעין השנייה.
    יש להיעזר בסבלנות ולהמשיך לטפטף טיפות סטרואידים לתקופה של מספר שבועות וטיפות אנטיביוטיות כשבוע ולהמשיך בטיפות ליובש.
    לגבי נהיגה, יש לעבור בדיקת אופטומטריסט ותוצאות הבדיקה יקבעו האם אתה יכול לנהוג.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו