מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע לאחר PRK,ונהיגה...ישראלי13/07/2012
אני שבוע אחרי PRK ובעין 1 אני רואה הרבה פחות טוב מהשניה
אמרו לי שאני כבר יכול לנהוג והכל אבל ה שאלה איך זה הולך מבחינת החלמה?כי בעין השניה ראיתי התקדמות ובראשונה לא....
האם יש טווח זמן כלשהו מהניתוח שבו אפשר לדעת בערך על כמה יתקבע המספר?
בנוסף,אמרו לי שאני יכול לנהוג,
מבחינה חוקית נגיד יש לי בעין החלשה 1-2 נגיד
אז איך אני נוהג בלי משקפיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע לאחר PRK,ונהיגה... - תגובה
פרופ` אירית בכר15/07/2012זמן התייצבות הראייה הוא בין חודש לשלושה חודשים. הראייה משתפרת באופן הדרגתי . בחודש הראשון תיתכן חוסר יציבות של איכות הראיה.
כדי לנהוג (רשיון ב') יש צורך בראיה של 6/12 לפחות בשתי העיינים ביחד. ניתן לבדוק זאת גם אצל אופטומטריסט. אם אתה לא מרגיש בטוח בראיה, עדיף להמנע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאחר הורדת עדשות?
ישראלי15/07/2012האם זה נכון שלאחר הורדת העדשות(שבוע מהניתוח מורידים את העדשות)
אז אם הורדתי אותם ביום חמישי נכון שאמורים להיות לי כמה ימים של ירידה בראיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשבוע לאחר PRK,ונהיגה... - תגובה
פרופ' ישראל קרמר16/07/2012Aלום רב,
לאחר ניתוח PRK, קורה לעתים שתהליכי הריפוי מתעכבים בעין אחת בהשוואה לעין השנייה, ובמקרה זה ההחלמה הראייתית אטית בעין זו הרבה יותר מהעין השנייה.
יש להיעזר בסבלנות ולהמשיך לטפטף טיפות סטרואידים לתקופה של מספר שבועות וטיפות אנטיביוטיות כשבוע ולהמשיך בטיפות ליובש.
לגבי נהיגה, יש לעבור בדיקת אופטומטריסט ותוצאות הבדיקה יקבעו האם אתה יכול לנהוג.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)