תוצאות ניתוח lasek

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תוצאות ניתוח lasek
    גלי
    18/07/2012

שלום ,
    עברתי ניתוח לייזר בשיטת lasek לפני שלושה חודשים.
    התוצאות אינן לרוחי ,מכיוון שבעין אחת הגעתי לראייה של 95% ובעין שנייה רק ל-80%.
    נאמר לי שיש לי תופעה של עין עצלה וזה המקסימום שניתן להשיג (אולי העין תפתיע והראייה בה תשתפר).
    מחברים שלי הבנתי שהראייה צריכה להיות מצוינת .
    האם זה הגיוני מה שנאמר לי במרפאה בה עשיתי את הניתוח ושלמעשה לא בהכרח שאראה מצוין ,כפי שציפיתי ,זאת אומרת שבעין אחת אני עלולה לראות רק 80%.
    להתאכזב או שיש תקווה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תוצאות ניתוח lasek

הוספת תגובה

• תוצאות ניתוח lasek - תגובה

פרופ` אירית בכר
    18/07/2012

אין אפשרות להשוות את יכולות הראיה שלך לאדם אחר. לכל אחד יש את פוטנציאל הראיה שלו.
    בבדיקה לפני הניתוח ניתן היה לדעת מה הראיה המקסימלית אליה ניתן להגיע.
    עם זאת , תוצאות הניתוח צפויות רק באופן סטטיסטי. כלומר תמיד קיים סיכוי שהתוצאה לא תגיע למאה אחוזים מהיכולת המקסימלית שלך. לעיתים אכן יש הפתעות והראיה לאחר ניתוח טובה יותר מאשר עם משקפיים לפני הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

גלי
    18/07/2012

האם יכול להיות שגם אחרי 3 חודשים יחול בכל זאת עוד שפור מסוים בראייה או שמה שהושג זה סופי ועם זה אני צריכה להמשיך ?
    תודה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו