ניתוח באסותא

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח באסותא
    נטלי
    18/07/2012

שלום ד"ר אירית,
    אני מתלבטת לפני ניתוח באסותא במקרה ואחליט ארצה שאת תבצעי את הניתוח.יש לי מספר שאלות שיכולות לסייע לי בהתלבטות.
    1. קראתי באחת התגובות שרשמת כי בימים אלו מוכנסים שיפורים וחידושים במכשור במרפאת אסותא. באילו שיפורים מדובר?
    2. לא כ"כ הבנתי מנועם (היועץ) האם הניתוח כולל front view או לא. לפי מה שאמר לי שזה נתון להחלטת רופא ביום הניתוח. אשמח לקבל הבהרות..
    3. מהן תופעות לוואי הנפוצות לאחר ניתוח ZLASIK ודרכי התמודדות מקובלים. אשמח אם תוכלי לפרט מעט.
    4.התייעצתי במכון אחר ונאמר לי כי החתך של המתלה בלייזר שלהם הוא הכי דק מבין החתכים במכשירים אחרים בארץ. מה המשמעות של עובדה זו לטווח קרוב (תופעות לוואי) וטווח רחוק (פגיעות,תאונות בעין)
    5.מהן התכונות של מכשיר הלייזר באסותא מבחינת עובי החיתוך ,דיוק השיוף ותופעות לוואי לאחר הניתוח.
    אני בת 34 עם מספר יציב כבר כמה שנים.עובי קרנית 530 ומספרים של -4 עם צילינדר.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח באסותא

הוספת תגובה

• ניתוח באסותא - תגובה

פרופ` אירית בכר
    20/07/2012

מכשיר הלייזר באסותא הוא אמריס 500E . הוא החדיש והמתקדם בישראל. יש לו תכונות שאינן קיימות כלל במכשירים אחרים כגון יכולת מעקב אחרי תנועות העין בחמשה מימדים כלומר מעקב גם אחרי התנועות הסיבוביות של העין , שימוש באנרגיה משתנה כלומר יכולת להשתמש באנרגיה נמוכה בסוף התהליך כדי לקבל פני שטח אחידים וחלקים יותר,
    תדירות הלייזר היא 500 הרץ - המהיר ביותר בישראל דבר התורם לדיוק גבוה ביותר.
    קיימים פרופילים שונים לטיפול הכוללים גם Wavefront אך גם Iris recognition והתאמה מדוייקת לקוטר האישון.
    בשיטת Z LASIK יש הפרדה של שכבה בקרנית ללא שימוש בסכין. במרפאה בה התייעצת משתמשים במכשיר מכני העושה שימוש בסכין. אנו הפסקנו להשתמש המכשיר המכני לפני כשש שנים בשל חוסר הדיוק ומידת הסיכון הגבוהים שלו.

הכנסי לאתר של אסותא אופטיק וצפי בסרטו על Z LASIK ההסבר שם בהיר ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו