איפה מומלץ לעשות את הניתוח לייזר לה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• איפה מומלץ לעשות את הניתוח לייזר לה
    אורטל
    24/07/2012

שלום רב,

אני מעוניינת לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיי ראייה ומתלבטת איפה לעשות? פניתי למרכזים גדולים כגון :אסותא, אמריקן לייזר ועוד...

אך, איך אני אדע איזה מרכז הכי טוב והכי יעיל?

בתודה על התשובה,

אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפה מומלץ לעשות את הניתוח לייזר לה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    26/07/2012

זהו פורום מקצועי המיועד לפתור בעיות רפואיות . את יכולה להתרשם בבדיקות, לקרוא באתרי החברות השונות ולהשוות את המיכשור בו משתמשים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה לך על אמריקן לייזר

יוגב
    26/07/2012

היי, אמא שלי עשתה אצלם ניתוח להסרת משקפיים לפני שנה ומאז היא רואה מעולה.
    יש שם צוות מקסים והם מסבירים הכל לפני, תוך כדי ואחרי כך שזה מרגיע ואין ממה לחשוש
    ממליצה לך בחום

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

סתיו
    28/07/2012

גם אני עברתי טיפול באמריקן לייזר ואין לי יותר משקפיים ואני שוחה בבריכה כמו גדול, משחק כדורגל, כדורסל ולא צריך ווישרים כשיורד גשם.
    הטיפול היה מהיר וקל. תודה רבה לאמריקן לייזר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורנה,

סתיו
    28/07/2012

גם אני הסרתי משקפיים ועשיתי את זה באמריקן לייזר אחרי שבדקתי את השוק, קיבלתי המלצות וגם הלכתי לשיחת יעוץ.

אני לפחות בחרתי באמריקן לייזר כי יש להם ניסיון והרבה לקוחות מרוצים שאיתם התייעצתי. הצוות המקצועי שם 100% ובנוי על טובי הרופאים ויש להם גם אישורים של משרד הבריאות.
    חוץ מזה התהליך שם מאד מהיר ופשוט, מספר דקות ורואים טלוויזיה בלי למצמץ...
    מקווה שעזרתי לך. ובהצלחה. בהחלט ממליץ על הסרת משקפיים לחיים טובים יותר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו