מה הניתוח הכי יעיל לראיית לילה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מה הניתוח הכי יעיל לראיית לילה?
    Emanul
    27/07/2012

אני רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר.
    אני עם צילנדר דיי גבוהה ובלילה אני כמעט לא רואה כלום בלי משקפיים (יחסית ליום)
    לפי מה שהבנתי יש כמה סוגי ניתוחים בלייזר, איזה ניתוח הכי יעיל לראיית 6*6 גם בלילה?
    ושמעתי גם שאחרי ניתוח בלייזר בן אדם יכול לראות יותר טוב מ 6*6 זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה הניתוח הכי יעיל לראיית לילה? - תגובה

פרופ` אירית בכר
    29/07/2012

לאנשים עם צילינדרים גבוהים מאד חשוב כי למכשיר ילייזר יש לכולת עקיבה אחרי שינוי הזווית במהלך הניתוח. העין מסתובבת סביב מרכז האישון באופן בלתי רצוני, דבר העלול לגרום לטיפול לא נכון. התוצאה היא עיוותי ראיה והפרעות, בעיקר בלילה. מכשירים עם יכולת עקיבה גם אחרי התנועות הסיבוביות של העין כגון אמריס 500 מאפשרים תוצאות יותר מדוייקות.
    ניתן להגיע לראיה טובה יותר מאשר עם המשקפיים לפני הניתוח.יש המגיעים לראיה טובה יותר מ 6/6.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הניתוח הכי יעיל לראיית לילה? - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2012

שלום רב,

הטכנולוגייה המיועדת לשיפור ראיית הלילה ומניעת סינוורים והילות בלילה וכן גם תיקון צילינדר מדוייק יותר היא טכנולוגיית ליטוש לייזר מסוג WAVEFRONT, המבוססת על נתונים המועברים ממחשב מתוחכם למחשב של הלייזר המלטש.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו