מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה המכשיר הכי משוכלל שקיים בעולםלירן14/08/2012
שלום וברכה!
אני הלכתי לבדיקות בכמה מכונים מהטובים ביותר להסרת משקפיים בלייזר, כל מכון טוען כי המכשיר שברשותו הכי חדיש והכי משוכלל בעולם.. רציתי לדעת איזה מכשיר הכי משוכלל בעולם היום? ולקבל קישור למאמר אובייקטיבי {רצוי בעברית} שלא שייך לשום רופא או מכון בארץ שעושה השוואה בין מכשירי הלייזר הטובים שיש היום בארץ ובעולם, בבקשה שהמאמר לא ייכתב ע"י רופא שעובד ברשת מסויימת להסרת משקפיים מהארץ כי אז הדבר לא אובייקטיבי.
ב. מה המכשיר החדיש אותו רכשו רשת עיניים לפני כמה חודשים? מה ההבדל ביןהTHCNOLAS 217 שיש בהדסה לבין THCNOLAS 217P שיש ברשותם?
ג. האם יש במכשיר החדש בירושלים תחליף לבדיקת הקדם ניתוח -ZYOPTIX
ג. אם אני מתאים לניתוח הלאסק- PRK האם המכשיר שרשת עיניים מציע INTRALSEאינטראלייז, שעקרונית מיועד לניתוח האינטרא לאסיק שייך בניתוח שלי?
ד. אם הגעתי לבדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר לאחר נסיעה מאילת ונופש בשמש ובים ברוב שעות היום במשך שבוע-האם זה משפיע על איכות הבדיקה ותוצאותיה?
תודה אבקש התיחסותכם בהקדם, אני מעונין לעשות את הניתוח כמה שיותר מהר..
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המכשיר הכי משוכלל שקיים בעולם - תגובה
פרופ` אירית בכר14/08/2012באתר של אסותא אופטיק פרסמנו טבלה המסכמת את התכונות השונות של המכשירים הקיימים בישראל. הנתונים נאספו מהיצרנים השונים של מכשירי הלייזר. אמנם האתר אינו אובייקטיבי אך הנתונים מהיימנים. תוכל לאמת את הנתונים באתרים הרישמיים של היצרנים השונים.
תהליך ה INTRALASIK או התהליך המקביל של Z LASIK אינם רלונטיים לשיטת PRK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)



.jpg)
