טשטוש ראיה וראיה כפולה לאחר PRK.

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• טשטוש ראיה וראיה כפולה לאחר PRK.
    ilport
    15/08/2012

שלום,

לפני שבוע ויומיים עברתי ניתוח לייזר PRK ב-2 העיניים, עד עכשיו הראיה וחדות הראיה כל הזמן משתנים לי באיכותם (לטובה ולרעה).

יש לי תופעה של ראיה כפולה של אורות כמו מרמזורים (בעיקר האדום והכתום, הירוק הרבה פחות אם בכלל אולי כשור לאורכי גל האור של הצבעים).
    גם בשעונים עם תאורת לד, אני רואה כפול את המספרים.
    נורות לד של מכשירים אלקטרוניים נראים כפול.
    במחשב קשה לי מאוד לעבוד כי אני רואה מטושטש (מצליח אבל במאמץ).

האם כל התופעות האלה בעיקר הראיה הכפולה של האורות (גם ביום) היא נורמאלית לשלב זה? מה גורם לתופעה זו?

הרבה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טשטוש ראיה וראיה כפולה לאחר PRK. - תגובה

פרופ` אירית בכר
    15/08/2012

התופעות שתארת הן אופייניות לחודש הראשון אחרי טיפול ASA/PRK . מכיוון שזהו תהליך הדרגתי , עוצמת התופעות תלך ותדעך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

אדיר
    02/07/2013

גם סובל מהתופעה שציינת , הייתי אתמול אצל המתח והוא לא ממש נתן לי תשובה אמר שצריך לחכות עוד, הבעיה הזאת גורמת לי לכאב ראש וקושיי, עשיתי את הבירורים שלי דרך האינטרט, כי הרופאים גם בפורום הזה וגם המנתחים לא ממש נותנים תשובות ואלה הממצאים:• אסטיגמטיזם - עקמימות לא תקינה של הקרנית. יכול להיות כמבנה ראשוני של הקרנית או משנית ללחץ/משיכה של הקרנית.או עכירות בקרנית. או יובש בעין, מה שאומר שיכול להיות שהמספרים שהוזנו במכשיר לא היה מדויק(לפי דעתי) או צילנדר, היום הלכתי לאופטיקנה ושאלתי אופטימטריסת מה יכולה להיות הסיבה והוא ציין צילנידר שיש מצב שהמספר לא היה מדויק, ראוי לציין שבעין ימין אני רואה טוב , המנתח בכל מקרה אמר להמתין, אבל בשביל להרגיע אותך אפשר אחרי לשים משקפיים וזה יסתדר. אם זה לא יעבור לי אני תובע אותם ויש לי עוד סיבות מלבד הבעיה של ראיה כפולה, כמו חוסר מידע שקיבלתי לפני הניתוח.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו