מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות לפני ניתוח להסרת משקפייםסיונה19/08/2012
אני אמורה להינתח בשבוע הבא בע"ה ויש לי כמה שאלות:
אני קודם כל בת 22 וחצי.
1. הייתי בחודש ינואר האחרון בבדיקת התאמה באסותא. נמצאתי מתאימה ל-2 הניתוחים. הייתי שוב לפני כשבוע וחצי באסותא. ואני רוצה לדעת, למה החליפו את השם של הניתוח מ-A.S.A ל- PRK? יש משמעות לשינוי השם? זה עדיין אותו שיוף הקרנית?
2. הייתי במכון עיניים בבדיקת התאמה, וקיבלתי מרשמים לתרופות שאני צריכה לקנות ולהביא ביום הניתוח. באסותא לא קיבלתי שום מרשמים? ולא דיברו איתי על כך. אני אשמח לדעת ממה נובע ההבדל.
3. האם בביקורת יום למחרת אני אמורה להגיע עם מלווה? או שאני יכולה להסתדר לבדי?
אני אשמח לתשובות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לפני ניתוח להסרת משקפיים - תגובה
פרופ` אירית בכר19/08/2012באסותא אופטיק רכשנו מכשיר לייזר חדש אשר לראשונה מאפשר טיפול ללא כל מגע של מכשיר רפואי בעין. הטיפול החדיש נקרא TRANS PRK והוא בטוח ומדוייק יותר מהשיטה הקודמת . זאת לעומת שיטת ה ASA או שיטת PRK רגילה שבה מגרדים שכבה מפני העין בעזרת מכשיר חד.
המנתח מחליט על סוג התרופות בהתאמה אישית לכן את המרשם לתרופות תקבלי ביום הניתוח.
ליום הניתוח מומלץ להגיע עם ליווי . למחרת חלק ניכר מהאנשים יכולים להסתדר לבד, אך זוהי שאלה של נוחות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)