שאלה לפרופ' אירית בכר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה לפרופ' אירית בכר
    אבי
    22/08/2012

בחודשים האחרנים ערכתי שתי בדיקות התאמה להסרת משקפיים אחד מעמיתייך לפורום זה פסל אותי לניתוח בשיטת לאסיק בשל מבנה קרנית שאינו מאפשר ניתוח מסוג זה והמליץ לי על ביצוע ניתוח בשיטת PRK בעוד שבמכון אסותא אופטיק נמצאתי מתאים לשתי השיטות.העניין מעורר ספקות והתלבטויות ושאלתי היא האם בכל מכון ניתן לקבל תשובות שונות לבדיקת ההתאמה ועל אילו קריטריונים עלי להסתמך לשם קבלת החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה לפרופ' אירית בכר

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה, בעניין עובי הקרנית

שני
    22/08/2012

מצטרפת לשאלה,
    במכון אסותא נמצאתי בעלת קרנית עבה מעל הממוצע בעוד שבמכון עיניים נמצאתי בעלת קרנית דקה יותר מהממוצע.

האם דבר כזה יכול לקרות?
    החוסר התאמה?

למיטב, ידעתי עובי הקרנית משפיעה על ההחלטה לאיזה ניתוח אני יותר מתאימה.

אשמח לתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מאד מדאיג

תומר
    22/08/2012

עם המכשור המתקדם שיש היום איך שני מכונים שנחשבים מהמובילים בתחום נותנים כאילו חוות דעת כזאת שונה ?

אני שוקל לעבור ניתוח תיקון ראייה ו-2 המכונים האלו היו בין אלו שאני בודק לעבור את הניתוח אצלם, כרגע זה קצת מעורר מחשבה נוספת.

אשמח אם מישהו יחווה את דעתו על העניין.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת

אבי
    24/08/2012

לגיטימי לבצע בדיקת התאמה ביותר ממכון אחד על מנת לקבל חוות דעת נוספת אני אישית קיבלתי שתי תוצאות שונות לחלוטין בשני מכונים עיניים ואסותא בהפרש של חודש מבדיקה לבדיקה היו לי המון ספקות לגבי מהימנות הבדיקות הנ"ל ולגבי האינטרסים של המכונים
    בהם נבדקתי ולכן החלטתי לא להפקיר את שתי עיני לגורל ולא לבצע את הניתוח כלל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' אירית בכר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    26/08/2012

אבי שלום
    למרות שהרופאים מנתחים במרכזים שונים יש בניהם תקשורת והתיעצות מקצועית . יש מצבים בהם יש חילוקי דעות בדבר התאמה לניתוח לייזר או השיטה המתאימה. אנו לא מהססים להעביר אינפורמציה וללבן שאלות כדי להגיע להחלטה נכונה.
    אבקשך להעביר אלי את פרטיך המלאים כדי לבדוק את שאלותיך לעומק.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו