שבועיים לאחר ASA

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שבועיים לאחר ASA
    אבי
    24/08/2012

שלום רב,
    עברתי ניתוח לפני שבועיים בשיטת לאסק ASA והייתי שבוע עם העדשות וראיתי יחסית בסדר כמובן שלא חד,לאחר ההורדה הראייה נהייתה פחות חדה ואני לא יכול להגיע למצב שאני יושב מול טלוויזיה כי אחרי כמה דקות אני מרגיש שהעיניים מתאמצות ושאני רואה יותר מטושטש,ז"א אם אני רואה טלויזיה והורדתי את ה BRIGHTNESS להכי נמוך כמעט
    ואז אני מסתכל על איזשהו חפץ אני רואה אותו ממש מטושטש שלא נדבר על מחשב שאני כמעט לא יכול לשבת מולו ושאלותי הם כך:
    1. האם זה דבר תקין?
    2. מותר לראות טלוויזיה או להיות מול מחשב אם אני מרגיש שהעיניים מתאמצות ולאחר 10 דקות הראייה נהיית יותר מטושטשת?
    3. כמה זמן הראייה אמורה לחזור לתפקוד מלא כי זה קצת מלחיץ בכול זאת זה עיניים?
    אני עובד גם מול מחשב וטרם יכול לחזור לעבודה.
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שבועיים לאחר ASA

הוספת תגובה

• אלי, איפה עשית את הניתוח ?

תומר
    24/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועיים לאחר ASA - תגובה

פרופ` אירית בכר
    26/08/2012

לאחר ניתוח ASA הראיה משתפרת באופן הדרגתי. התופעות אותן ציינת אופייניות לחודש הראשון והן חולפות באופן הדרגתי. קצב השיפור הוא אישי וקיימת שונות רבה בין המטופלים . המאמץ אותו אתה חווה לא נעים אך לא יגרום לנזק או נסיגה. שימוש תכוף בתחליפי דמעות עשוי לסייע.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה פרופ' אירית בכר

אבי
    26/08/2012

(-:

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו