מבולבלל

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מבולבלל
    אברהם
    30/08/2012

שלום וברכה קבעתי תור לניתוח לייזר בשיטת ASA ונאמר לי שזאת שיטה חדשה ומחודשת מאשר PRK האם זה נכון?ויש כל כך הרבה שמות INTERLASIK , ORK/PRK ועוד...אשמח לתשובה שמסבירה את היתרונות והחסרונות של כל אחת ולתשובה לשאלה הראשונה תודה [אשמח למענה ממנהלת אסותא אופטיק אירית בכר]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מבולבלל

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

אברהם
    01/09/2012

הייתי בבדיקת התאמה המליצו לי על ניתוח "טראנס פי אר קיי" האם זהו ניתוח ASA?
    מה ההבדל הבין "פי אר קיי" ל"טראנס פי אר קיי"? והאם זה ניתוח בטוח?יש תופעות לוואי מיוחדות ושונות משאר הניתוחים?תודה אשמח למענה מהפרופסורים הנכבדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    03/09/2012

ניתן לחלק את השיטות לשתיקבוצות
    1. עם חיתוך הקרנית : LASIK, Z-LASIK, INTRALSIK : ההבדלים הם באופי החיתוך. בלאסיק רגיל החיתוך באמצעות סכין. שני השמות האחרים הם של מכשירי לייזר המבצעים זאת באופן יותר בטוח ויותר מדוייק.
    2. PRK , ASA , LASEK, TRANSPRK : בשיטות אלו אין חיתוך של הקרנית אלא קילוף של שכבת האפיתל המכסה אותה. הטכנולוגיה המתקדמת ביותר כיום היא TRANSPRK אשר מבצעת את כל התהליך ללא כל מגע של מכשיר ידני במהלך אחד וברצף עם התיקון האופטי.מידת הבטיחות והדיוק בו גבוהים יותר מאשר בדרכים האחרות.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת קטנה

אברהם
    03/09/2012

תודה לתשובה פשוטה קצרה וברורה :)
    האם ישנם שוני בתופעות לוואי שיהיו ביום שאחרי בין
    סוגי הניתוחים השונים? [כמו בניתוח שהמליצו לי טראנס פי אר קיי]

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו