מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאביאל18/11/2012
בחור צעיר בן 22 מספר 4.00- עברתי בדיקת התאמה עובי קרנית 550 אמרו לי שאני מתאים גם לשייוף וגם לחיתוך על מה הייתם ממליצים לי ולמה?
בכללי הרכבתי 7 שנים עדשות מגע הגעתי למצב שאני לא יכול לשים עדשות ליותר מ-10דקות העיניים נעשות אדומות ושורפות שנה אחרונה מרכיב משקפיים ועדיין העיניים שורפות לי ומאוד רגישות אני רוצה מאוד לעבור תיקון בלייזר אך יש לי חששות גדולים כי גם ככה העיניים שלי רגישות מאוד עשיתי את כל בדיקות העיניים אצל מיטב המומחים אומרים שהכל תקין אך יש רגישות יתר שהתפתחה כתוצאה משימוש מסיבי של עדשות מגע...מומלץ לי או לא מומלץ לי?
**עוד פרט עלה לי ב-5שנים חצי מספר זה נחשב יציב או יכול לעלת לי עוד לאחר הניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר18/11/2012אביאל שלום רב,
ראשית נתחיל מהסוף, יש רושם שהמספר שלך יציב ב 5 השנים האחרונות. לגבי הרגישות בעיניים היא נובעת כפי שציינת מהשימוש הרב שלך בעדשות המגע. חשוב לזכור כי גם בשימוש מוגבר של עדשות מגע יש סכנות כגוון: זיהום בקרנית ויצירת יובש. לא אוכל להמליץ על סוג הניתוח מאחר ולא כל הנתונים מונחים לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה בהמשך לתשובתך
אביאל19/11/2012איך אני יצליח להרכיב את העדשות מגע לאחר הניתוח למשך שבוע העיניים יישרפו לי והכל יהיה נמי דם אפילו 10 דקות אני לא יכול להרכיב עדשות מגע...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה בהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר אליה לוינגר19/11/2012אביאל שוב שלום,
אל דאגה העדשות הן למטרה זו, כמו כן הרכבתן נעשית במקביל לטיפול תרופתי בטיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)