טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דר עמי הירש היקר שלום, לפני כחודשיים עברתי ניתוח מסוג LASEK אצלך במרפאת עיניים בעזריאלי. אני רואה טוב היום ללא משקפיים אך ראייתי עדיין קצת מטושטשת ולא בפוקוס, ובלילות יש לי "הילה" מסביב לאור. וסינווור מרכבים. שאלתי היא האם זה שכיח בתקופה זו אחרי ניתוח לאסק? אם כן מתי זה יעלם? ואם לא האם יש צורך בתיקון?? אם יורשה לי לציין שאני מאוד מרוצה מהניתוח וממך אישית! בתודה אסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אסף תודה, בהחלט אחרי סוג ניתוח זה תתכנה עדיין תופעות הלוואי אותן אתה מציין בדרך כלל הסיבה היא עדיין שרידי סבל מיובש של הקרניות , תופעות אלא תחלופנה בטווח הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד