מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- trans prkדניאלה10/01/2013
שלום,
לפני שבוע עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת trans prk
היום חזרתי למרפאה להסיר את העדשות הטיפוליות, מיד עם הסרתן הרגשתי ירידה משמעותית בראייה
האם זה תקין?
עוד שאלה, באותה הזדמנות שאלתי את הרופא כיצד אני ממשיכה בטיפות עיניים, בהוראות שקיבלתי לאחר הניתוח רשום להשתמש באנטיביוטיקה במשך שבוע ומיד להפסיק אך הרופא אמר לי "למה לא? תמשיכי"
כמובן שאני ממשיכה עם טיפות הסטרואידים, אך מה עם האנטיביוטיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר trans prk - תגובה
פרופ` אירית בכר13/01/2013בחלק גדול מהמקרים יש ירידה באיכות הראיה לאחר הסרת העדשות . הראיה תשתפר באופן הדרגתי בשבועות הקרובים.
יש להמשיך את נטילת טיפות הסטרואידים עד הבדיקה שתערך לאחר כחודש. בבדיקה זאת בקשי את הרופא להוראות כיצד להמשיך את נטילת הסטרואידים.
את יכולה להפסיק את השימוש באנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)