ניתוח להסרת משקפיים לא הצליח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח להסרת משקפיים לא הצליח
    גרישה
    11/01/2013

שלום לכולם
    אני לפני 5 חודשים עברתי ניתוח LASIK להסרת משקפיים . לפני כן היו לי +3.5 בשתי עיניים וגם צילינדר , לאחר ניתוח אכן אני רואה הרבה יותר טוב מקרוב
    אך ראייתי מרחוק נהייתה יותר גרועה כאשר זה מלווה עם הילות וטישטוש כבד בראייה לרחוק גם בלילה וגם ביום ,רוב העבודה שלי היא מול מחשב כ- 10 שעות ביום ולאחר יום שלם בעבודה הראיה שלי לרחוק מתעייפת ואני רואה יותר גרוע. בשיחתי עם רופא מנתח הוא אמר לי שביצע את הניתוח שלי והכניס את הראיה שלי למינוס כאשר התוצאות כרגע מינוס 2.25 עין שמאל ומינוס 1.5 עין ימין (כאשר לפני ניתוח הייתי +3.5 בשתי עיניים) על מנת שמספר שלי לבד יגיע ל- 0/0 , כאשר אני מגיע לבדיקה נוספת אצל רופא המנתח ומסביר כי אני לא רואה כמעט כלום מרחוק אז הוא נותן לי טיפות (אלפאגן) להורדת לחץ בעיניים ואומר שזה יעזור , אך בפועל לא משתנה כלום , כמוכן הוא גם אומר שמבחינתו ישנה השתפרות וכל פעם המינוסים שלי קטנים ומתקרבים ל 0/0 . לאחר שראיתי שאין שום שינויים בראייתי אז פניתי ל- רופא עיניים חיצוני שיבדוק את ראייתי והתוצאות שקיבלתי אצלו : עין ימין 0 וצילינדר מינוס 0.5 ו- AX-137 , עין שמאל +0.75 וצילינדר
    מינוס 1.25 ו- AX-119 והיא אמרה שזו תוצאה נהדרת ואני לא צריך משקפיים , ואז הלכתי לחנות משקפיים להיבדק אצל אופטומטריסט והתוצאות שם היו :
    עין ימין מינוס 0.5 וצילינד מינוס 0.5 AX-140 , עין שמאל מינוס 0.75 וצילנדר מינוס 1 AX-125 .
    למי אליי להאמין מי דובר כאן אמת ? ובפועל אני מתקשה לראות מרחוק.

תודה מראש על עזרתעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח להסרת משקפיים לא הצליח

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים לא הצליח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    13/01/2013

טיפול בהיפרופיה אכן מהווה אתגר מכיוון שפעמים רבות יש נסיגה . לכן , כאשר הנסיגה צפויה המנתח מכוון את תוצאת הניתוח למספר נמוך במינוס. לאחר תהליך הנסיגה, הצפי הוא שהראיה תתיצב סביב מספר אפס. תהליך זה מצריך סבלנות רבה מצד המטופל אך בסופו יש תוצאות טובות בדכ"ל. הצעתי היא להמתין עד לשנה מיום הניתוח , להבדק באותו מקום ועל ידי אותו אופטומטריסט בדיקות תקופתיות כדי לראות את השינויים ואת תהליך ההתיצבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר להסרת משקפיים לא הצליח

גרישה
    13/01/2013

שלום פרופ' אירית
    תודה על עזרתך , אבל רציתי לדעת גם כן למה אצל רופאים שונים אני קיבלתי תוצאות שונות?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר להסרת משקפיים לא הצליח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    14/01/2013

בדיקות הראיה הן סובייקטיביות ומושפעות מתנאי החדר, התאורה, המכשור , האופטומטריסט והענות המטופל. זו הסיבה להמלצתי להבדק במקום אחד בלבד כדי לראות את מהלך ההתיצבות .

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו