יובש רב והילות וסנוורים לאחר הניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• יובש רב והילות וסנוורים לאחר הניתוח
    ישראל
    12/02/2013

שלום רב. לפני כ5 חודשים עברתי ניתוח מסוג לאסיק. כרגע אני סובל מסנוורים והילות בשעות הלילה בזמן נהיגה, ומיובש רב במהלך היום. לגבי היובש אני משתמש בדמעות מלאוכתיות של חברת refresh ושל אליקומוד וכמו כן התחלתי לקחת כדורי אומגה 3. לגבי ההילות הרופא אמר לי ליטול טיפות מסוג ״אלפגן״ כחצי שעה לפני הנהיגה על מנת להרחיב את האישונים. אני עדיין סובל מיובש רב שמפריע לי במהלך היום ( מכיון שאני עוסק בתחום התכנות) וגם מהילות וסינוורים בלילה שגורם לי לפחד בנהיגה. יש לכם רעיונות בשבילי? אני אמור לדרוש משהו מהמקום שבו נותחתי?.... תודה לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובש רב והילות וסנוורים לאחר הניתוח - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    12/02/2013

ישראל שלום רב,

אופציה טיפולית נוספת יכולה להיות ניסיון טיפולי ב "פלגים" ז"א חסמים זמניים לפתחי הדמעות שנמצאים בעפעפיים ויכולים להקטין את מידת היובש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סנוורים

ישראל
    15/02/2013

ומה לגבי הסנוורים בלילה ? זה אמור לעבוד? יכול להיות שיש פתרון לזה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סנוורים - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    19/02/2013

ישראל שלום,

בנוגע לסינוורים והילות יש צורך בבדיקה מעמיק יותר, אולם יתכן והשיפור ביובש יקטין את מידת הבסינוורים וההילות בלילה.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו