מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש רב והילות וסנוורים לאחר הניתוחישראל12/02/2013
שלום רב. לפני כ5 חודשים עברתי ניתוח מסוג לאסיק. כרגע אני סובל מסנוורים והילות בשעות הלילה בזמן נהיגה, ומיובש רב במהלך היום. לגבי היובש אני משתמש בדמעות מלאוכתיות של חברת refresh ושל אליקומוד וכמו כן התחלתי לקחת כדורי אומגה 3. לגבי ההילות הרופא אמר לי ליטול טיפות מסוג ״אלפגן״ כחצי שעה לפני הנהיגה על מנת להרחיב את האישונים. אני עדיין סובל מיובש רב שמפריע לי במהלך היום ( מכיון שאני עוסק בתחום התכנות) וגם מהילות וסינוורים בלילה שגורם לי לפחד בנהיגה. יש לכם רעיונות בשבילי? אני אמור לדרוש משהו מהמקום שבו נותחתי?.... תודה לעוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש רב והילות וסנוורים לאחר הניתוח - תגובה
ד``ר אליה לוינגר12/02/2013ישראל שלום רב,
אופציה טיפולית נוספת יכולה להיות ניסיון טיפולי ב "פלגים" ז"א חסמים זמניים לפתחי הדמעות שנמצאים בעפעפיים ויכולים להקטין את מידת היובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי סנוורים
ישראל15/02/2013ומה לגבי הסנוורים בלילה ? זה אמור לעבוד? יכול להיות שיש פתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי סנוורים - תגובה
ד``ר אליה לוינגר19/02/2013ישראל שלום,
בנוגע לסינוורים והילות יש צורך בבדיקה מעמיק יותר, אולם יתכן והשיפור ביובש יקטין את מידת הבסינוורים וההילות בלילה.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)