שלום - שאלות לגבי ניתוח LASEK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום - שאלות לגבי ניתוח LASEK
    הילה
    13/03/2008

שלום, נמצאתי מתאימה לבצע ניתוח והחלטתי על lasek עקב הבטיחות שלו ביחס לlasik. אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי על לשאול מס' שאלות:
    1. האם מומלץ לבצע ניתוח lasek עם טכנולוגיית wavefront / z-optic או שאין צורך בכך, בהתחשב שהעינים שלי סטנדרטיות עם אישונים בעובי נורמלי וכדומה. האם עדיין יהיה לי ערך מוסף מכך בשיפור איכות/חדות הראיה ו/או ערך מוסף מבחינת בטיחות הניתוח?
    2. האם מומלץ לבצע את הניתוח בעין אחת ורק לאחר תקופה בעין שניה בכדי לראות שצמיחת האפיתל תקינה ואין נטיה להתפתחות של עכירות בקרנית וכדומה? כלומר האם זה יהיה בטיחותי יותר..
    3. האם לאחר ביצוע ניתוח בעין אחת ניתן לחזור מיידית לתפקוד עקב כך שהראיה עדיין תקינה בעין אחת או שעדיין ישנה תקופה בה ההפרעה הנוצרת לראיה מגבילה למרות שעין אחת לא נותחה?
    תודה רבה רבה,
    הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שלום - שאלות לגבי ניתוח LASEK

הוספת תגובה

• lasek

ד``ר עמי הירש
    17/03/2008

הילה שלום,
    1. טכניקה זו משפרת את איכות הראיה ולא רק את חדות הראיה, עובדה שבאה לידי ביטוי בעיקר בתנאי תאורה מופחתים לדוגמא נהיגה בתנאי לילה.
    2. מקובל לבצע טיפול בשתי העיניים יחד אך חלק מהרופאים מבצעים ניתוח מסוג זה בכל עין בנפרד.
    3. כן, קיימת תקופת החלמה גם לגבי ניתוח בעין אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו