בעין שמאל אני רואה מטושטש

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• בעין שמאל אני רואה מטושטש
    ד``ר עמי הירש
    19/03/2013

שלום,
    אני לאחר ניתוח PRK שהתבצע לפני שבוע וחצי, הלכתי לבדיקת עיניים בשביל לקבל אישור נהיגה ללא משקפיים, והתברר לי שבעין שמאל אני רואה מטושטש, האופטיקאי שעשה לי את הבדיקה טען כי יש לי סוג של פזילה ואכן יש לי תסמונת נדירה שקוראים לה "תסמונת דווין" ובהמשך טען כי קיים סיכוי שאי אפשר להנתח את העין הזאת, אך בניתוח אמרו לי שדבר זה אינו משפיע ואינו קשור לתוצאות הניתוח להסרת משקפיים בלייזר, ואכן השתפרה הראייה בעין שמאל לאחר הניתוח [נותחתי ב2 העיניים], רציתי לדעת האם זה הגיוני שבניתוח PRK רק אחת מהעיניים תראה טוב? והאם לתסמונת דווין הזאת יש קשר לתוצאות הניתוח? [הרי התסמונת באה לידי ביטוי רק בתזוזה של העין בלי קשר לחדות ראייה, וגם לא רואים בדרך כלל את הפזילה הזאת זה לא שהעין בורחת לבד].
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    בעין שמאל אני רואה מטושטש

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח PRK - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    20/03/2013

שלום רב,

מאחר ועבר זמן דיי קצר מהניתוח קשה להעריך את התוצאה הסופית שאליה תגיע .
    יש צורך בהחלמה של מספר שבועות בשיטת ניתוח זו.
    אני ממליץ בהמשך לפנות לרופא המטפל, בעוד מספר שבועות לבדיקה חוזרת .
    מבחינת המחלה הראשונית שאתה סובל ממנה, הניתוח אמור להסיר כאמור את המשקפיים ולא להשפיע על התנועה של העיניים.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו