ראיה מקרוב

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ראיה מקרוב
    תמיר
    05/04/2013

שלום רב,

כיום יש לי מספר 3 עם צילינדר של 2.5

אני רואה מצויין באמצעות המשקפיים לקרוב וגם לרחוק ( אני יכול לראות לקרוב גם בלי המשקפיים).

בבדיקת התאמה לניתוח הסביר הרופא שניתן לתקן את הרחוק אולם זה ייפגע בהכרח ביכולת ראיה מקרוב.

אודה להסבר מלומד מדוע זה קורה ...

חן חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ראיה מקרוב

הוספת תגובה

• ראיה מקרוב - תגובה

פרופ` אירית בכר
    06/04/2013

כדי לראות לקרוב העין משנה את מידת הקמירות של העדשה התוך עינית. בגיל ארבעים עד ארבעים וחמש לערך אנו מאבדים באופן הדרגתי את היכולת לבצע פעולה זאת. תהליך זה קורה אצל כולם כולל אנשים הרואים לרחוק מצויין ואז הם נאלצים להשתמש במשקפי קריאה.ניתוח להסרת משקפיים בלייזר אינו יכול לעצור או להאט את התהליך הזה. ניתן להתגבר באופן חלקי על הבעיה על ידי כיוון עין אחת לרחוק ועין שניה לקרוב. התהליך נקרא מונו ויז'ן. לא כל אחד מתאים לכך, כחלק מבדיקת ההתאמה בודקים את מידת התאמתך לשיטה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיה לקרוב לאחר הניתוח

אבי
    07/04/2013

השאלה היא האם הניתוח עצמו גורם לפגיעה בראיה או שזה תהליך שקורה כמו שכתבת בגיל 40 +.??
    האם בין השיטות יש שיטה שפוגעת פחות בראיה לקרוב??

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו