האם קיים ניתוח ליזר שלא משפיע על הר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• האם קיים ניתוח ליזר שלא משפיע על הר
    אבי
    08/04/2013

שלום

אני בן 41 רוצה לעבור ניתוח ליזר
    אמרו לי שמעל גיל 40 ניתוח ליזר עלול לפגוע בראיה לקרוב נכון להיום אין לי בעיה בראיה לקרוב רק לרחוק .
    האם זה הכרחי שהראיה לקרוב תיפגע והאם קיים ניתוח שלא פוגע בראיה לקרוב או שפוגע הכי הפחות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם קיים ניתוח ליזר שלא משפיע על הר - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    09/04/2013

שלום רב,
    מעל גיל 40 נוצר קושי בראייה לקרוב ולכן יש צורך בשימוש במשקפיי קריאה. ניתוח להסרת משקפיים בתיקון לרחוק יוכל לגרום לכך שתזדקק מהר יותר למשקפיי קריאה. כיום, ישנו טיפול אשר בו אנו משלבים שיוף מולטיפוקאלי המאפשר ראייה טובה לרחוק ולקרוב. עלייך לבצע בדיקת התאמה על מנת לבחון האם ניתן לעבור ניתוח.
    בברכה, דר' אליה לוינגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת דיוק בסוג כזה של ניתןח

אבי
    14/04/2013

תודה על התגובה
    האם ניתוח מסוג כזה מאפשר להגיע לרמה של 6\6 וגם לשמור על הראיה לקרוב או שזה מחייב להתפשר על פחות מ 6\6 ??
    איך ניקרא סוג הניתוח הזה ??

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת דיוק בסוג כזה של ניתןח - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    14/04/2013

שלום רב,
    על פי הנסיון ברוב המקרים חדות הראיה לרחוק נשמרת גם היא.
    שיטת הטיפול נקראת SUPRACORE

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו