ניתוח לייזר בשיטת iQ

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר בשיטת iQ
    שי
    13/04/2013

האם מישהו מכיר תיקון ראייה בלייזר בשיטת iQ המאפשרת הסרת משקפיים לבעלי קרניות דקות בהחלמה קלה וללא כאבים בדומה ללאסיק במקום prk lasek ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר בשיטת iQ

הוספת תגובה

• שיטת iQ - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    14/04/2013

שלום רב,

שיטת ה iq הינה שיהט דומה לשיטת הלאסיק פשוט זו אותה גברת בשינוי אדרת.
    אותו קצב החלמה, אותם סיבוכים. שיהיה בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לוקח סיכונים כשמדובר בעיניים שלי

שי
    14/04/2013

דוקטור תודה על תשובתך. נראה שמדובר בחידוש מסויים. אבל - שיטת IQ מופיעה רק במכון אחד. אני לא מתיימר להבין ברפואת עיניים. למרות שיש פיתוי בהחלמה מהירה, בחרתי להסתמך על המלצות של הרופאים המובילים וללכת על בטוח שיטת prk\lasek עליה המליצו לי ב- 3 מקומות שונים. ההחלמה אולי איטית ומלווה באי נוחות ובכל זאת אין לי כוונה לקחת סיכון כשמדובר בעיניים שלי. אני רק יכול לקוות שלקחתי החלטה נכונה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בסוג הניתוח.

אבי
    28/08/2016

אני מתלבט איזה סוג ניתוח לעבור, מכיוון שאני זקוק למשקפיים למרחק וגם לקריאה.
    עברתי התאמה לניתוח מסוג zeizz premium והבנתי שהניתוח מתקן אפשרות אחת ( למרחק לצורך העניין ).
    ועדיין אצטרך משקפי קריאה. אבל ישנה אפשרות למונו וויזן. האם זה כדאי?
    האפשרות השניה היא שיטת iq ששם מבטיחים לטפל לגמרי בבעית המולטיפוקל. אך בשיטה זו יש רק מכון 1 בארץ ואין לי מספיק מידע או חוות דעת של אנשים שעברו שם .
    אשמח לייעוץ מקצועי.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בסוג הניתוח. - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    30/08/2016

שלום רב,

לצערי אין לי ניסיון בשיטה הנ"ל אך יש לי ניסיון עם מונוויזן. אני ממליץ לבצע סימולציה של השיטה עם עדשות מגע ועל פי זה לקבוע אם זה מתאים לך.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו