מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזר בשיטת iQשי13/04/2013
האם מישהו מכיר תיקון ראייה בלייזר בשיטת iQ המאפשרת הסרת משקפיים לבעלי קרניות דקות בהחלמה קלה וללא כאבים בדומה ללאסיק במקום prk lasek ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת iQ - תגובה
ד``ר אליה לוינגר14/04/2013שלום רב,
שיטת ה iq הינה שיהט דומה לשיטת הלאסיק פשוט זו אותה גברת בשינוי אדרת.
אותו קצב החלמה, אותם סיבוכים. שיהיה בהצלחה.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא לוקח סיכונים כשמדובר בעיניים שלי
שי14/04/2013דוקטור תודה על תשובתך. נראה שמדובר בחידוש מסויים. אבל - שיטת IQ מופיעה רק במכון אחד. אני לא מתיימר להבין ברפואת עיניים. למרות שיש פיתוי בהחלמה מהירה, בחרתי להסתמך על המלצות של הרופאים המובילים וללכת על בטוח שיטת prk\lasek עליה המליצו לי ב- 3 מקומות שונים. ההחלמה אולי איטית ומלווה באי נוחות ובכל זאת אין לי כוונה לקחת סיכון כשמדובר בעיניים שלי. אני רק יכול לקוות שלקחתי החלטה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתלבטות בסוג הניתוח.
אבי28/08/2016אני מתלבט איזה סוג ניתוח לעבור, מכיוון שאני זקוק למשקפיים למרחק וגם לקריאה.
עברתי התאמה לניתוח מסוג zeizz premium והבנתי שהניתוח מתקן אפשרות אחת ( למרחק לצורך העניין ).
ועדיין אצטרך משקפי קריאה. אבל ישנה אפשרות למונו וויזן. האם זה כדאי?
האפשרות השניה היא שיטת iq ששם מבטיחים לטפל לגמרי בבעית המולטיפוקל. אך בשיטה זו יש רק מכון 1 בארץ ואין לי מספיק מידע או חוות דעת של אנשים שעברו שם .
אשמח לייעוץ מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתלבטות בסוג הניתוח. - תגובה
ד``ר אליה לוינגר30/08/2016שלום רב,
לצערי אין לי ניסיון בשיטה הנ"ל אך יש לי ניסיון עם מונוויזן. אני ממליץ לבצע סימולציה של השיטה עם עדשות מגע ועל פי זה לקבוע אם זה מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)