לאחר ניתוח לאסק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לאסק
    עדי
    17/03/2008

עברתי ניתוח לאסק לפני כשבועיים וחצי ואני עדיין לא רואה ברור ומסונוורת
    לרחוק ,ופתאום לאחר הניתוח גם ראייתי לקרוב השתבשה ,מה שלא היה קודם.
    האם זה מצב נורמלי ויתייצב עם הזמן ?האם אצטרך משקפיי קריאה?
    אני שבוע באותו מצב ולא מרגישה שום שיפור. האם יש קשר לטיפות?ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לאסק

הוספת תגובה

• לאסק

ד``ר עמי הירש
    17/03/2008

המצב הוא נורמלי לחלוטין ואלו הן תופעות לוואי ידועות לאחר ניתוח זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לייזר

אסתר
    20/03/2008

קראתי את שאלתך, ובדיוק כך גם אני מרגישה, עשיתי לפני שבועיים, ואותם התחושות שיש לך גם אני מרגישה, רק חבל שהתשובה היתה קצרה ולא פרטנית. בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לאסק- תופגות שאחרי

may
    08/05/2009

גם אני עברתי ניתוח לאסק לפני כמעט שבועיים וגם אני לא רואה כל כך טוב עדיין, קריאה ועבודה על מחשב היא מאד קשה ומתסכלת ומרחוק יש בלילה טשטוש ובבוקר עין ימין לא בפוקוס. בכל מקום שמפרסמים את הניתוח אומרים שאצל רוב המטופלים התופעות האלו חולפות אחרי 4 עד 7 ימים בניתוח לאסק, אבל בפועל זה כנראה לוקח הרבה יותר, הבנתי שזה יכול לקחת חודש עד שלושה חודשים עד שהמצב משתפר לחלוטין, האם זה נכון? האם ייתכן מצב שב3 חודשים הקרובים לא אוכל לקרוא כמו שצריך ולא אראה מפוקס שלא לדבר על נהיגה בלילה? האם יש מצב שאם עין אחת היא בלי פוקוס אז הניתוח לא הצליח וצריך לתקן? בנוסף יש לי כאבי ראש כבר שבוע האם זה גם תופעת לוואי מוכרת?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כנ"ל פה..

עמית
    12/05/2009

אני כמעט חודשיים אחרי אינטרלאסיק, בעין אחת אני רואה יותר מטושטש, כשאני מקריב טקסט קרוב לפנים אני לא יכול לקרוא אותו (לא יכול לקרב כמו פעם), יש לי איבוד פוקוס רגעי, ויש לי הילות אור בלילה...

כן, גם אני הייתי באשליה שהניתוח הוא הוקוס פוקוס.. אבל נוכחתי לדעת אחרת, אני מאוד מקווה שהתופעות באמת יעברו ב 3-4 חודשים הקרובים..

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב - זה לא כולם

ד''ר נדב בלפר
    15/05/2009

שלום
    החזרה לשיגרה אחרי ניתוח שונה מאדם לאדם והדרגתית.
    זה חלק "מובנה" בסוג זה של ניתוח.
    הזלף הרבה תחליפי דמע והתאזר בסבלנות
    אם יש ספק רפואי - פנה למקום בו נותחת
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו