מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילנדרים גבוהים מאוד וקרנית דקהטל05/05/2013
שלום,
נפסלתי בעיניים ובהדסה אבל מוכנים לעשות לי באמריקן לייזר
יש לי צילנדרים של 3.75 ו 4 ומספר 2, קרנית 450 בערך
אני יודע שלא מומלץ לי לעשות אבל אני לא יכול לסבול את המשקפיים יותר ואת העבודה שבלי משקפיים אני חסר אונים, רציתי לדעת מה הסיכון בלעבור ניתוח כזה ועד כמה הוא מסוכן, האם יש סטטיסטיקה לאנשים כמוני?
חשבתי אולי לעשות כל עין בנפרד בהפרשי זמן לראות את התוצאות
וחשבתי אפילו לא להוריד את מלא מספר אלה להשאר על צילינדרים נמוכים רק כדי להמנע מהמצב שבו אני חסר אונים בלי משקפיים..
זה חלום חיי
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת גם מה הסיכוי ל Corneal E
טל05/05/2013רציתי לדעת גם מה הסיכוי ל Corneal Ectasia במידה ואעבור את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהרציתי לדעת גם מה הסיכוי ל Corneal E - תגובה
ד``ר אליה לוינגר06/05/2013שלום רב,
קשה לי מאוד להתייחס לכל הנתוניםשציינת בפני, אבל מאחר וב-2 מכוניםדחו אותך מניתוח יש לי רושם שועומדת מחשבה רציניתמאחורי זה. והסכנה בניתוח גובלת כלל הנראה מהתועלת להסרת משקפיים.
יתכן ואולי אתה מועמד טוב לניתוח של השתלת עדשה או אולי של שילוב של ניתוחק רוס לינקינג ושיוף הקרנית, אבל כל הדברים בעירבון מוגבל.
יש צורך לעבור שוב על הנתונים כדי לבדוק מהו הטיפול הנכון.
בברכה,
ד" אליה לוינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)