זמן החלמה מהניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• זמן החלמה מהניתוח
    זיו
    24/06/2013

שלום רב,

לאחר כמה ימים בדרך כלל רואים טוב ואפשר לתפקד לאחר ניתוח לייזר בשיטות השונות- PRK ולאסיק?

אם אני עושה PRK אז כמה ימים אני צריך לקחת בחשבון שלא אוכל לתפקד? (מבחינה של לימודים אקדמיים ועבודה שכרוכה בקריאה ממחשב ומטפסים)

והאם זה נכון שבלאסיק ההחלמה היא מיידית ורואים מצויין ומקסמלי כבר מיד לאחר הניתוח?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    זמן החלמה מהניתוח

הוספת תגובה

• המספרים שלי הם:

זיו
    24/06/2013

המספרים שלי הם 3- בכל עין ו1.5- בכל עין (כי הבנתי שזה משנה לקצב ההחלמה)

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן החלמה מהניתוח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    24/06/2013

תהליך ההחלמה בניתוחי הPRK אורך כשלושה עד ארבעה ימים בהם יש הרגשת גוף זר בעין, צריבה רגישות לאור ודמעת. לאחר מכן הראיה משתפרת באופן הדרגתי. לאחר כשבוע מרבית האנשים מסתדרים היטב לרחוק ומעט פחות לקרוב . בשיטת Trans PRK משך ההחלמה מתקצר באופן משמעותי מכיוון שהשטח שצריך לעבור ריפוי קטן יותר. תהליך שיפור הראיה מתמשך עד כחודשיים ולעיתים רחוקות אף יותר, אך כחודש לאחר הניתוח מרבית המטופלים רואים היטב.
    בשיטת הLASIK זמן ההחלמה הוא קצר ביותר, כמעט ואין תופעות לואי וכבר למחרת מרבית המטופלים רואים היטב.
    התוצאה הסופית שתמדד לאחר כשלושה חודשים תהיה דומה מאד בשתי השיטות.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי Trans PRK?

זיו
    24/06/2013

שלום שוב ותודה על התשובה!

בתשובתך רשמת כי זמן ההחלמה של ניתוח TRANS PRK הוא קצר משמעותית מניתוח PRK.

בכמה זמן החלמה מדובר בניתוח TRANS PRK מבחינת יכולת ראיה וחזרה לתפקוד?

כמה ימי חופש מעבודה ולימודים אני צריך מראש לקחת בחשבון שאצטרך אם אני עובר ניתוח בשיטת הPRK או TRANS prk?

בתודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצת ההודעה

דניאל
    01/02/2015

למרות שעברו כמעט שנתיים, אשמח אם תענו לשאלתי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי Trans PRK? - תגובה

פרופ` אירית בכר
    03/02/2015

זמן ההחלמה מתקצר ליומיים לערך. עדין קיים פרק הזמן בו יהיה קושי בראיה. בין מספר ימים לשבועיים, לא ניתן לנבא את משך ההתייצבות באופן אישי.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן לוקח עד שאפשר לקרוא?

דניאל
    03/02/2015

שלום שוב

רציתי לשאול בבקשה כמה זמן לאחר ניתוח trans prk מגיעים לראיה תפקודית מבחינת קריאה (למשל ללימודים)?

והאם שיטת epi lasik היא בעצם trans prk או שמדובר על שיטה אחרת?
    ומה לגבי super prk? האם מדובר על אותה השיטה כמו trans prk?

בתודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר כמה זמן מתום הניתוח ניתן לקרוא

דניאל
    03/02/2015

שלום שוב

רציתי לשאול בבקשה כמה זמן לאחר ניתוח trans prk מגיעים לראיה תפקודית מבחינת קריאה (למשל ללימודים)?

והאם שיטת epi lasik היא בעצם trans prk או שמדובר על שיטה אחרת?
    ומה לגבי super prk? האם מדובר על אותה השיטה כמו trans prk?

בתודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו