אחרי ניתוח prk

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אחרי ניתוח prk
    דניאל
    30/06/2013

עברתי לפני שבועיים ניתוח להסרת משקפיים , ניתוח prk , מאז בעין ימין אני רואה כפל של כתב על כתב אבל רואה יחסית טוב. בעין שמאל יש לי בעיה קשה של חספוס בראיה וכאשר אני מסתכל על כתב אני רואה אותו מארבעה כיוונים כשהכתב באמצע וככל שהיום עובר הבעיה מחמירה(הטשטוש מתגבר). לא היתה לי בעיה של לראות מקרוב לפני הניתוח ועכשיו יש לי זה מקשה עליי מול המחשב ולקרוא אני רואה הכל מרוח. המספרים שהיו לי זה -6.5 ו-7.25, הרופא המנתח המליץ לי על הניתוח הזה, כששאלתי אם יאפס את המספר הוא ענה בחיוב אחרת לא הייתי עושה. אני מאוד חושש שהתופעה תשאר ולא אמצא אביזר, משקפיים שיוכל לתקן את הבעיה. מיום ליום שעובר אני לא רואה שינוי כמו שראיתי בימים הראשונים. השאלה שלי זה האם המצב ישתפר? ואם אפשר הסבר למה זה קורה התופעה הזאת? ההחלמה של האפיטל הסתיימה ומטרידה ומעציבה אותי העובדה שבעין את אני רואה טוב והשניה לא. אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וקיוותי לראות טוב לפני.

תודה דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    אחרי ניתוח prk

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח prk - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    02/07/2013

דניאל שלום רב,
    מאחר שהמספרים שתוקנו היו מספרים גבוהים איכות הראייה תלך ותשתפר במשך מספר השבועות הקרובים.
    ככל הנראה, מדובר גם בתופעה של יובש ולכן אני ממליץ על שימוש בתחליפי דמעות בתדירות גבוה בכל מקרה אם יש החמרה לשוב לרופא במנתח.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו