ניתוח להסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח להסרת משקפיים
    yani
    25/07/2013

ראשית תודה על העזרה.

ביום שני הבא יש לי בדיקה לניתוח עיניים בבי"ח אסותא ובמידה ואוכל אעבור ניתוח להסרת משקפיים. הניתוח, נאמר לי, יערך ע"י דר אורי מרמור ובשיטה הקיימת בלעדית רק באסותא. השיטה נקראת טראנס prk, בשיטה זו מבוצעות 2 פעולות במהלך אחיד שבו מעורב אך ורק מכשיר לייזר ללא אלכוהול וללא התערבות כירורגית. מכשיר הלייזר מאדה גם את שכבת האפיתל וגם מבצע ליטוש קרנית (כמובן שאין לי מושג והבנה בשיטה זו ובמה שכתבתי לעיל).
    לפני כמה שנים עברתי בדיקות במכון "עיניים" להסרת משקפיים, שם נאמר לי ע"י דר דוייב שאני לא יכול לבצע ניתוח שכזה כיוון שהקרנית שלי דקה. אמרתי לו שנבדקתי פעמיים במכון "קאר" שם התעקשו שאני יכול לבצע את הניתוח בצורה החלקה ביותר, הוא ענה שהוא לא ינתח אותי בעד שום הון וכך הוא גם ממליץ לי. התייעצתי עם רופא נוסף דר חיים כהן מירושלים והוא צידד בדר דוייב ואמר שזה נכון שאוכל לעבור את הניתוח אך הלחץ שיהיה לי בעיניים בעוד כמה שנים יסכן אותי ולכן גם הוא ממליץ שלא.

כל זה עד שנתקלתי בפרסום של אסותא ובשיטה החדשה והבלעדית שלהם ולכן אני אלך לבדיקה נוספת.

אני פונה אליך שתעזור כרופא שאין לו נגיעה לכאן או לכאן ואם אפשר גם תסביר לי לגביי הסיכונים בניתוח של "אסותא" כמו לחץ בעיניים בעתיד .

סליחה על שהארכתי ושוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח להסרת משקפיים

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים - תגובה

פרופ` אירית בכר
    25/07/2013

לבדיקת ההתאמה שתעבור ביום שני יש מספר מטרות:
    א. לדעת אם יש התאמה לביצוע הניתוח ללא סיכונים מיותרים.
    ב. אם התשובה חיובית, מה סוג הניתוח המתאים.
    ג. מסירת מידע על הטיפול וההשלכות שלו ותיאום ציפיות.
    אם נראה בבדיקה זאת שאין התאמה לטיפול בלייזר , לא נבצע זאת למרות הטכנולוגיה המתקדמת.
    אני תקווה שאכן תמצא התאמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו