חששות מהניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חששות מהניתוח
    חגית
    25/03/2008

עשיתי אתמול בדיקת התאמה ונמצאתי מתאימה. שיטת הניתוח שהציעו לי היא ה PRK שנחשבת בטוחה יותר אך ההחלמה ממנה איטית יותר. עיקר חששותי הן מן הכאב בימים שלאחר הניתוח. כמה ימים (בממוצע) לאחר הניתוח הכאב נמשך? והאם משככי כאב קונבנציונליים מקלים על הכאב? האם לאחר יומיים אפשר לחזור לתפקוד חלקי (טיפול בילדיי, בישול וכו')? עבודתי דורשת שהייה מרובה מול מחשב, מתי אוכל לחזור לעבוד? מתי אןכל לחזור לנהוג?

תודה מראש על זמנך, חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חששות מהניתוח

הוספת תגובה

• היי חגית- אודה לתגובתך

מיטל
    04/08/2011

היי,

אני מתכוונת לעשות את הניתוח PRK בעוד מס' ימים.. החששות שלי מאוד דומות לשלך...
    האם עשית את הניתוח? אשמח מאוד אם תוכלי לשתף אותי אני קצת חוששת מהכאבים..

אודה מאוד לתגובתך!
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי PRK לפני חודש בשערי צדק

עידית
    05/08/2011

אז היו כאבים די חזקים יומיים שלושה. אופטלגין עזר בהחלט. קיבלתי ערכת תרופות לימים הראשונים - כל מיני טיפות עיניים (כשנגמרו והלכתי לקנות עוד הסתבר שזו מתנה די יקרה) עזרו מאד. בבית לא הייתי מוגבלת בכלל אבל מראש לקחתי שבוע חופש אז חזרתי לעבודה בזמן בלי בעיה.
    לדעתי אם את עושה את הניתוח במקום מסודר ואצל רופא אחראי שלא עושה רק ניתוחים קוסמטיים אלא מטפל גם בבעיות קשות בעיניים כמו דר' רוזנמן (אני מעריצה שלו. צנוע, שקול, לא להוט לנתח... רק אם זה ממש חשוב לך) אז אין לך מה לדאוג.
    ואם את בכל זאת חוששת למה שלאתפרגני לעצמך עוד בדיקת התאמה גם אצלו?
    אני הגעתי לשם במיוחד מת"א ולא הצטערתי. כל מי שאני דולחת אליו מודה לי כי המרכז לא מסחרי בשיטת הסרט הנע - מאד אישי ומקצועי והכי חשוב - בררני.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות מהניתוח

ד''ר אירית ברקת
    25/03/2008

במרבית המטופלים הכאב הוא קל בלבד, מדובר לרב בצריבה, לעיתים דמעת ואי נוחות.
    לרב אין צרך במשככי כאבים אבל אם זה קשה - משככי כאבים רגילים עוזרים. הזלפת תחליפי דמעות גם מקלה. רב הסכויים שלאחר יומיים תיפקוד חלקי כפי שתארת אפזרי בהחלט, וברגע שחדות הראיה מספיק טובה (לרב לאחר כמה ימים) את יכולה לעבוד גם מול מחשב וגם לנהוג. אלה הערכות כלליות והכל תלוי כמובן בקצב ההחלמהי האישי.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו