מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששות מהניתוחחגית25/03/2008
עשיתי אתמול בדיקת התאמה ונמצאתי מתאימה. שיטת הניתוח שהציעו לי היא ה PRK שנחשבת בטוחה יותר אך ההחלמה ממנה איטית יותר. עיקר חששותי הן מן הכאב בימים שלאחר הניתוח. כמה ימים (בממוצע) לאחר הניתוח הכאב נמשך? והאם משככי כאב קונבנציונליים מקלים על הכאב? האם לאחר יומיים אפשר לחזור לתפקוד חלקי (טיפול בילדיי, בישול וכו')? עבודתי דורשת שהייה מרובה מול מחשב, מתי אוכל לחזור לעבוד? מתי אןכל לחזור לנהוג?
תודה מראש על זמנך, חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חגית- אודה לתגובתך
מיטל04/08/2011היי,
אני מתכוונת לעשות את הניתוח PRK בעוד מס' ימים.. החששות שלי מאוד דומות לשלך...
האם עשית את הניתוח? אשמח מאוד אם תוכלי לשתף אותי אני קצת חוששת מהכאבים..
אודה מאוד לתגובתך!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעשיתי PRK לפני חודש בשערי צדק
עידית05/08/2011אז היו כאבים די חזקים יומיים שלושה. אופטלגין עזר בהחלט. קיבלתי ערכת תרופות לימים הראשונים - כל מיני טיפות עיניים (כשנגמרו והלכתי לקנות עוד הסתבר שזו מתנה די יקרה) עזרו מאד. בבית לא הייתי מוגבלת בכלל אבל מראש לקחתי שבוע חופש אז חזרתי לעבודה בזמן בלי בעיה.
לדעתי אם את עושה את הניתוח במקום מסודר ואצל רופא אחראי שלא עושה רק ניתוחים קוסמטיים אלא מטפל גם בבעיות קשות בעיניים כמו דר' רוזנמן (אני מעריצה שלו. צנוע, שקול, לא להוט לנתח... רק אם זה ממש חשוב לך) אז אין לך מה לדאוג.
ואם את בכל זאת חוששת למה שלאתפרגני לעצמך עוד בדיקת התאמה גם אצלו?
אני הגעתי לשם במיוחד מת"א ולא הצטערתי. כל מי שאני דולחת אליו מודה לי כי המרכז לא מסחרי בשיטת הסרט הנע - מאד אישי ומקצועי והכי חשוב - בררני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהחששות מהניתוח
ד''ר אירית ברקת25/03/2008במרבית המטופלים הכאב הוא קל בלבד, מדובר לרב בצריבה, לעיתים דמעת ואי נוחות.
לרב אין צרך במשככי כאבים אבל אם זה קשה - משככי כאבים רגילים עוזרים. הזלפת תחליפי דמעות גם מקלה. רב הסכויים שלאחר יומיים תיפקוד חלקי כפי שתארת אפזרי בהחלט, וברגע שחדות הראיה מספיק טובה (לרב לאחר כמה ימים) את יכולה לעבוד גם מול מחשב וגם לנהוג. אלה הערכות כלליות והכל תלוי כמובן בקצב ההחלמהי האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)