יובש שאינו עובר בעיניים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• יובש שאינו עובר בעיניים
    משה
    07/09/2013

אני בן 27 ועברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת אינטראלאסיק בקיץ 2011
    שנה לאחר מכן בקיץ הופיע לי יובש חמור בעין ימין מכדי שטיפות רגילות יטפלו והומלץ לי ע"י רופא מרפאת עיניים בת"א להשתמש בוויסקוטירס שפתר את הבעייה
    השנה בסוף יוני הופיע לי כאבים בעין ימין שוב, הלכתי לרופא מכבי שאמר שזוהי דלקת ונתן לי טיפות סטרואידים (אף אם אל), כאשר לא נראה שיפור חזרתי אליו לאחר שבועיים והוא נתן לי טיפות סטרואידים אחרות (מקסיטרול), לאחר שגם טיפות אלו לא עזרו הלכתי לרופא מרפאת עיניים בת"א שאמר שזהו יובש בלבד והמליץ לי על סיסטיין וג'ל לעיניים בלילה.
    גם זה לא עזר וכרגע אני נמצא במצב של כאבים כמעט 3 חודשים והדבר היחיד שמעט מקל הוא הג'נטיל שבו אני משתמש כל שעה וחצי בערך ולא יכול בלעדיו.
    האם התופעה הזו תעבור לי? האם יש המלצה על טיפול יותר יעיל ? מה עוד ניתן לעשות במקרה כזה שלא ניסיתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    יובש שאינו עובר בעיניים

הוספת תגובה

• יובש שאינו עובר בעיניים - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    10/09/2013

שלום רב,
    מאחר ולדבריך הגנטיל עוזר, ככל הנראה מדובר ביובש אני ממליץ לשוב לבדיקה ועל פי הממצאים יתכן וניתן להחליף את הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו