מבולבלת בנוגע לשיטת הניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מבולבלת בנוגע לשיטת הניתוח
    שני
    11/11/2013

לרופאי הפורום ,שלום רב. נבדקתי בשני מכונים. במכון אחד יצאתי לא מתאימה לניתוח. במכון מוצעות שיטות הלאסק והאינטרלאסיק. הרופאה טענה שניתוח בשיטת האינטרלאסיק מהווה עבורי סיכון בשל קמירות הקרנית. ולא הציעה לי את ניתוח הלאסק כאופציה נוספת. במכון השני נבדקתי היום לאחר שבועיים. הרופא טען בביטחון רב שאני מתאימה לשיטת prk. הדבר מבלבל אותי מאד שכן ממה שקראתי שיטת לאסק וprk הן שיטות דומות. ואני מוטרדת מהעובדה שבמכון הראשון כלל לא הוצעה לי כאפשרות שיטת הלאסק. בנוסף נאמר לי שיש לי קרנית עבה מהממוצע. מספרי מינוס 7.5 בעין ימין ומינוס 8.5 בעין שמאל. האם יכול לביות מצב בו אתאים לשיטת prk lasek אך לא לשיטת לאסק? בתודה מראש על סבלנותכם בקריאת ההודעה ועל תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מבולבלת בנוגע לשיטת הניתוח

הוספת תגובה

• מבולבלת בנוגע לשיטת הניתוח - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    11/11/2013

שלום רב,

טכניקת הטיפול כעיקרון דומה ואפשר לומר שהן פועלות בצורת "שיוף" הקרנית.
    יש לי הרושם שלא הוצאה לך כלל אחת השיטות מאחר ואותה רופאה לא חשבה שאת מתאימה לניתוח כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו