מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לאסיקשימרית אמסטר31/03/2008
השבוע ביום רביעי עברתי את הניתוח לאסיק אני מאז רואה פעמים כול דבר הלכתי לביקורת על מנת לראות אם המתלה במקום אמרו לי שהכול תקין ושאני צריכה להירגע ושהכול תקין היום יום ראשון שוםם דבר לא השתנה.
העבודה שלי היא עם מחשב אנ ילא יכולה לשבת מול מחשב יותר מ-2 דקות
אני לא יודעת מה לעשות?אני ממש לחוצה
היתי רוצה לדעת מה לעשות בנידון
ניתן לומר שאני מרגישה כאילו יש לי עדשה בעין שלא יושבת כמו שצריך והיא מציקה לי כול הזמן.
מה לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לאסיק
ד``ר עמי הירש11/04/2008יתכן ומדובר בהחלמה איטית של חדות הראייה על רקע של יובש פני הקרנית.
במקרים כאלו יש להמתין עד לחלוף היובש כעבור חודש לערך , ולטפל בטיפות Hylocomod מס' פעמים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה לשמרית.
גל29/06/2008שמרית - האם היום, 3 חודשים לאחר הניתוח זה הסתדר ? את רואה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאחר 4 חודשים
שימרית אמסטר17/08/2008שלום גל, ניתן לציין שאכן הראיה השתפרה לא בצורה מושלמת לגמרי יש לי עדין צילנדר שכול חודש הולך ונעלם אני ממתינה לחצי שנה על מנת באמת לראות שהכול בסדר . אם אתה רוצה המלצות וכאלה אני אשמח לעזור במייל המופיע למעלה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשמח לשמוע שהכל בסדר
ד''ר נדב בלפר17/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)