ניתוח לאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לאסיק
    שימרית אמסטר
    31/03/2008

השבוע ביום רביעי עברתי את הניתוח לאסיק אני מאז רואה פעמים כול דבר הלכתי לביקורת על מנת לראות אם המתלה במקום אמרו לי שהכול תקין ושאני צריכה להירגע ושהכול תקין היום יום ראשון שוםם דבר לא השתנה.
    העבודה שלי היא עם מחשב אנ ילא יכולה לשבת מול מחשב יותר מ-2 דקות
    אני לא יודעת מה לעשות?אני ממש לחוצה
    היתי רוצה לדעת מה לעשות בנידון
    ניתן לומר שאני מרגישה כאילו יש לי עדשה בעין שלא יושבת כמו שצריך והיא מציקה לי כול הזמן.
    מה לעשות ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לאסיק

הוספת תגובה

• ניתוח לאסיק

ד``ר עמי הירש
    11/04/2008

יתכן ומדובר בהחלמה איטית של חדות הראייה על רקע של יובש פני הקרנית.
    במקרים כאלו יש להמתין עד לחלוף היובש כעבור חודש לערך , ולטפל בטיפות Hylocomod מס' פעמים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשמרית.

גל
    29/06/2008

שמרית - האם היום, 3 חודשים לאחר הניתוח זה הסתדר ? את רואה תקין ?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר 4 חודשים

שימרית אמסטר
    17/08/2008

שלום גל, ניתן לציין שאכן הראיה השתפרה לא בצורה מושלמת לגמרי יש לי עדין צילנדר שכול חודש הולך ונעלם אני ממתינה לחצי שנה על מנת באמת לראות שהכול בסדר . אם אתה רוצה המלצות וכאלה אני אשמח לעזור במייל המופיע למעלה:)

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שמח לשמוע שהכל בסדר

ד''ר נדב בלפר
    17/08/2008

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו