יובש כרוני בעיניים לאחר ניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• יובש כרוני בעיניים לאחר ניתוח לייזר
    נדב
    18/12/2013

שלום רב

אני מעוניין לעבור ניתוח לייזר בקרוב ועברתי בדיקה בהצלחה (אצלכם לפני כשנה).
    הבנתי שיש מקרים נדירים בהם היובש בעיניים לאחר הניתוח נשאר לצמיתות, ולא חולף, גם אצל מטופלים הטוענים כי לא היה להם יובש בעיניים לפני הניתוח (והדבר כמובן גורם לאי נוחות וכאבים). שאלתי היא האם בבדיקה לפני הניתוח אפשר לחזות מראש אם יהיה לי יובש בעיניים לצמיתות או שלא? האם בעבר לא היה ניתן לחזות מראש בבדיקה ולכן קרו מקרים שנשאר לאנשים יובש כרוני בעיניים לצמיתות ואילו היום זה אחרת? או שאי אפשר לחזות את זה בכלל לאחר בדיקה?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבנתי שהיובש יכול לקרות גם עם PRK

נדב
    18/12/2013

הבנתי שיובש כרוני לצמיתות יכול לקרות גם עם PRK ולא רק עם לאסיק, גם יש פחות סיכוי מבחינה תאורטית, למרות שלא בטוח שיש פחות סיכוי ליובש עם PRK... (ותקנו אותי אם אני טועה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי שהיובש יכול לקרות גם עם PRK - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    18/12/2013

שלום רב,

ניתן במהלך הבדיקה לבדוק האם יש נטיה ליובש קשה להתחייב ולחזות עד כמה היובש יתגבר והאם ישאר במידה כזו או אחרת לתמיד.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה לא הכי מעודדת...

נדב
    23/12/2013

התשובה שלך לא הכי מעודדת ד"ר..
    זה נשמע מעט כמו רולטה רוסית או הימור גדול- שלא יודעים אם יהיה יובש או לא, כי ההשפעה של יובש יכולה להיות לא נעימה ולהפריע בתפקוד, למשל להתעורר בלילה מכאבים. חשבתי שתרגיע ותגיד שאפשר לראות ולחזות אם יהיה יובש או לא

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה לא הכי מעודדת... - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    23/12/2013

נכון, רק שברולטה רוסית הסיכוי שלך להפגע בהרבה יותר גדול.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו